avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate marcus91

Activitate marcus91

da dar este interpretabila
"13. nerespectarea regulilor privind transportul persoanelor şi al obiectelor în sau pe vehicul", iar ei nu erau pe masina ci se tineau de ea
dar se suspenda si permisul pentru aceste fapte? sau sa pot sa micsorez din amenda macar sa imi scoata ca am fugit de ei pentru ca aia nu ii adevarata
Salut,
Nu am avut altceva mai bun de facut decat sa trag 2 tovarasi cu rolele dupa masina prin parcarea unui supermarket. Intre timp a aparut o masina de politie si am dat sa plec si s-a luat dupa mine, am tras pe dreapta si m-au invitat la sectia de politie.Aici mi-au adus la cunostinta pentru ce m-au oprit si am primit amenda 750 lei(300 lei pentru ca i-am tras pe baieti si 450 ca "am fugit de ei") + permisu retinut pentru 30 de zile... Au dreptul sa ma sanctioneze daca nu sunt pe drumul public ci in parcarea privata a unui supermarket?
Iar a doua intrebare daca depun contestatie la tribunal imi primesc permisul pe timpul procesului si daca da cand? in ziua cand am depus cererea?

din spusele lor fapta savarsita este prevazuta de:
art.101/1/13 din oug 195/02 si sanctionata de art.101/1/13 din oug 195/02
art.100/3/7 din oug 195/02 si sanctionata de art.100/3/7 din oug 195/02
pana la urma am platit amenda ca sa o pot platii doar 250 lei...daca castig procesul dupa cat timp imi pot recupera banii inapoi?
Afara eram eu fratemiu si taicamiu...+ vecini are ceva daca il iau pe fratemiu ca martor??
In data de 01.02.2011 am primit amenda in valoare de 800 de ron deoarece nu era curatat trotuarul..Trotuaru era curatat de zapada dar mai era cheata care nu se putea curata co lopata deoarece nu este drept ci tot denivelat facut din placi de pavaje ...Precizez ca nu am primit avertisment inainte sa primesc amenda + ca pe procesul verbal am fost trecute erori:
1)data cand am primit amenda este 01.02.2011 ,iar pe procesu verbal a scris 01.02.2010
2)Adresa este gresita:in loc sa scrie strada stuparilor nr:54 colt cu martir maria andrei a scrie martir maria andrei nr 54 colt cu stuparilor
3)a spus ca martorii au refuzat semnarea procesului verbal dar nu a intrebat pe nimeni daca doreste sa fie martor...

Credeti ca as putea sa castig procesul daca depun contestatie ?

Va Multumesc
am o intrebare stupida...
cum dracu sa depun contestatia din moment ce nu imi trimite instintatea acasa prin posta?:|
Răspuns la discuția amenda politia comunitara
din moment ce ai autorizatie ca sa amplasezi rulota castigi ...cum dreq vor sa duci rulota...in brate?:|
am o nelamurire...contestatia se depune in maxim 15 zile de cand ti-a aplicat autocolant-u in cazul meu sau de cand ajunge instintarea in posta???
are ceva daca autocolantu a ramas la ei???pt ca am fost sa vad care ii treaba si nu l-am mai primit inapoi