avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate lili_soaca

Activitate lili_soaca

Discuție Ajutor social
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de ajutor social si de ajutorul pentru sustinerea familie?
Mentionez ca pina in luna decembrie am beneficiat de ajutor de somaj, nu mi-am gasit un loc de munca, urmeaza sa-mi inchid dosarul de somaj imediat ce incasez luna aceasta ultima indemnizatie de somaj.
Venitul familie mele v-a fi de luna aceasta 350 lei salariul sotului si 42 lei alocatia copilului.
Va multumesc
am inteles, va multumesc mult!
am inteles tot ce trebuie sa fac eu, dar nu am inteles care este cuantumul indemnizatiei, este acelasi sau este alta suma?
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti care este indemnizatia de somaj daca am intrerupt somajul prin concediu medical? Mentionez ca ma aflu la sfirsitul unei perioade de somaj de 1 an de zile! multumesc!
vizarea carnetului de somaj se poate face si in alta localitate in afara de cea in care a fost depus dosarul? sau exista vreo posibilitate de a nu ma prezenta personal? nu intentonez sa parasesc tara ci doar sa stau o perioada mai lunga de timp in alta localitate si mi-ar fi foarte dificil sa vin luna de luna in localitatea unde trebuie sa vizez carnetul!
Discuție despre somaj?
daca am avut contractul de munca suspendat pentru crestere copil cu handicap am revenit la munca si dupa 2 saptamani sunt trecuta in somaj deorece postul s-a desfintat, perioada de somaj si suma indemnizatiei sunt influentate?
anterior suspendarii contractului am 22 ani vechime neintrerupta.
va multumesc!
deci sa inteleg ca persoanelor fizice carora li s-a retinut impozit pe cladire in toata aceasta perioada, li s-a retinut in mod eronat?
pentru ca exista un paradox aici, unii care nu s-au interesat daca este normal sa plateasca aceast impozit, au platit si asta e, iar altii care au pus sub semnul legaliatii plata acestui impozit au fost lasati in pace...aici mie mi se pare o chestiune de interpretare eronata, cum nu de putine ori am intilnit si in acelasi tinp un abuz ca sa ma exprim elegant,,,
Buna ziua!

As dori sa stiu daca cei care locuiesc intr-o locuinta de stat pentru care platesc lunar chirie, sunt obligati sa plateasca impozit pe cladire, deoarece am constatat cu foarte mare surprinede ca in Municipiul Constanta sunt multe persoane care sustin ca platesc de ani buni impozit pe cladire, chiar daca acestia platesc lunar o anumita suma stabila ca si chirie. Eu stiam ca impozit platesc persoanele care detin o proprietate nu si chirasii,
Va multumesc!
am lucrat 20 de ani in domeniul bancar, deci am platit contributiile la fondul de pensii si asigurarea pentru sanatate in toata aceasta perioada, am nascut un copil si dupa perioada legala de care puteam beneficia pentru cresterea copilului am ramas fara servici in momentul de fata. Ce pot face sa pot beneficia in continuare de calitatea de asigurat in domeniul sanatati si sa pot beneficia in continuare si pensie, pentru a nu ramine descoperita pina in momentul in care imi voi gasi din nou un loc de munca?
Răspuns la discuția ajutoarele de caldura
va multumesc pentru sfat, m-am gindit si eu la varianta asta dar cei de la sectorul 2 au fost f catergorici si mi-au spus ca nu este valabil decit contr de inchiriere...