avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de ajutor social si de ajutorul pentru sustinerea familie?
Mentionez ca pina in luna decembrie am beneficiat de ajutor de somaj, nu mi-am gasit un loc de munca, urmeaza sa-mi inchid dosarul de somaj imediat ce incasez luna aceasta ultima indemnizatie de somaj.
Venitul familie mele v-a fi de luna aceasta 350 lei salariul sotului si 42 lei alocatia copilului.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:07, 20 Ianuarie 2014
1. Intrati pe:
[ link extern ]
si gasiti toate explicatiile si detaliile.

2. Ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social si somaj alina_29 alina_29 Buna ziua! Doream sa va intreb: daca nu beneficiez de indemnizatie de crestere copil..dar primesc totusi alocatie de 200 lei pentru el, nu pot beneficia nici ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? an_na123 an_na123 buna ziua Am absolvit o facultate de stat la ID cu licenta in iunie 2011. Am nascut la sfarsitul lui august si acum sunt inscrisa la o facultate particulara ... (vezi toată discuția)
Ajutor familial in ce conditii? mariacrisa mariacrisa Buna ziua,suntem o familie compusa din 4 persoane(2 adulti si 2 minori) singurul venit fiind de 842 lei lunar (600 indem,200 alocatie bebe si 42 de lei ... (vezi toată discuția)