avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Activitate ggabiy

Activitate ggabiy

Răspuns la discuția Divort - sotul refuza divortul
Ce facem daca dupa ce se pronunta divortul el tot nu vrea sa vanda casa pt a imparti, ce putem face?
Răspuns la discuția Divort - sotul refuza divortul
Cat ar costa o astfel de notificare? Pot sa o iau de la orice notar?
parintii mei nu se mai inteleg de mult timp, iar mama vrea sa divorteze. Din pacate tata nu doreste acest lucru si nu vrea ca lucrurile sa fie facute pe cale amiabila, la notar, sa puna casa (ap. cu 3 camere) in vanzare si sa imparta banii cu mama. Noi copii suntem majori la casele noastre. Mama nu are alte pretentii de la el doar sa se imparta casa sa isi poata lua o garsoniera. Ce este de facut in acest caz?
Răspuns la discuția Intentare proces-etape
Cam cat ar costa treaba cu avocatul, procesul toate cele si daca ii voi putea imputa cheltuielile de judecata individului, chiar si onorariul avocatului.
Dupa parerea mea procesul va fi castigat 100%. S-a facut act de vz./cump., masina s-a radiat de la fisc, doar la politie figurez eu (amenzile lui venindu-mi mie fireste).
Ce trebuie sa fac pt. a da pe cineva in judecata? Cui sa ma adresez, unde, cam cat ma costa? Am vandut o masina acum 3 ani iar respectivul nu vrea cu nici un chip sa o inscrie, ea figurand tot pe numele meu. De la politie mi s-a spus ca singura solutie e sa-l dau in judecata (nici nu stiu ce sa cer in instanta).
Răspuns la discuția radiere autoturism
pe baza contractului de vz-cump orice masina se radiaza intai de la financiar , apoi cumparatorul se duce la politie si o inscrie pe numele sau.
Răspuns la discuția radiere autoturism
am contestat deja amenda la judecatoria Prahova, primita de el in jud. Prahova . Nu o sa platesc nimic o sa contest.toate amenzile. Ce pot face pt. a scoate masina de pe numele meu?
care este procedura prin care pot radia un autoturism de la politie, in cazul in care l-am vindut acum 3 ani si i-am dat cumparatorului cartea de identitate, contractul de vz. (am copie), cheile, masina urmand ca acesta sa il inscrie in zilele care urmau. Insa nu a facut-o si au trecut 3 ani, iar acum imi vin mie amenzile lui. Am radiat-o atunci de la financiar iar din cate mi-a spus el a inregistrat-o la el in sector. Eu n-am mai platit impozit de atunci, am hartie de radiere de la financiar, dar la politie tot eu figurez pt. ca el nu a inscris-o. Ce pot sa fac pt. a o radia de la politie fara el, pt ca raspunsul lui a fost "o sa o inscriu" ...poate mai trec inca 3 ani.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
La ora 1-2 noaptea e cam greu sa gasesc martori.Vecinii de langa ei sunt niste batrani fricosi care au spus ca ei sunt cam surzi si nu vor sa se certe cu bagabontii.
Politia a venit chiar cand erau scandaluri in toi, dar se pare ca le-a dat doar avertisment din moment ce ei tot continua.
Am fost cu presedintele la ei la usa, au incetat 2-3 zile cu balamucul si apoi au inceput iar.