avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate petre059

Activitate petre059

Politia poate veni in control la o propietate privata gen en-gross ? Cunosc un caz in care nu au voie sa intre in incinta decat in cazuri de forta majora,dar dar ei vin si tot timpul incearca tot felul de smecherii sa amendeze agentii de paza !
Buna ziua ,am pierdut cartea de munca si in curand o sa trebuiasca sa ma pensionez.Ce trebuie sa fac? Mentionez ca am fost la Casa de pensii Ilfov si mi-a fost filmata (inregistrata) cand s-a abrogat legea cu cartile de munca. Mai este necesara reconstituirea? Sau o declar pierduta la Monitorul Oficial ! Restul vechimii am inteles ca pot sa il iau de la REVISAL . Va multumesc anticipat !
Buna dimineata,am avut dar l-am pierdut.Am fost de la scanat sau cum ii spune dar la anul vreau sa imi depun dosarul de pensionare si stiu ca este obligatoriu si cartea de munca in original si copie.De accea incerc din timp sa aflu ce trebuie sa fac.Va multumesc pentru raspuns si va doresc o zi frumoasa !
Buna ziua,exista firma de avocatura sau avocat care se ocupa cu recuperarea vechimii in campul muncii?Daca da,va rog o recomandare ! Multumesc .
Cum trebuie să procedez să las moștenire unui nepot care este în Anglia partea mea de avere. Trebuie să vină părinții? Menționez că nepotul este minor are 12 ani.
Va multumesc mult. O zi frumoasa va doresc !
Buna ziua,Fata mea a plecat cu sotul si fiul in Anglia acum 2 ani ,intre timp sotul a revenit in tara pentru rezolvarea unor probleme. Acesta a decedat aici in Romania si fata cu nepotul sunt tot ia Anglia.Pasaportul nepotului a expirat .Daca vor sa vina in tara sa reinoiasca pasaportul pot sa aiba probleme la vama ? Va multumesc anticipat de ajutor !
Buna ziua,
As dori sa fac contract de vanzare cu uzufruct ptr cei 2 copii ai mei.As dori sa stiu cu aproximatie cat ma costa actele si cum se poate rezilia un asemenea contract.
Va multumesc anticipat ptr raspuns!
Răspuns la discuția executare silita
era un card de credit ,am luat 3000 de ron.
Buna ziua,am facut un credit in 2008 am platit o perioada,apoi am ramas fara servici si nu am mai platit.Acum am primit o hotarere judecatoreasca de executare silita.As dori sa stiu daca s-a prescris datoria,ultima rata catre banca am achitat-o acum 7 ani si jumatate !