avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Activitate ioana.manuela76

Activitate ioana.manuela76

Discuție Indemnizație
Ce fel de stimulent se acordă până la terminarea indemnizației?
Stimulentul pentru copilul născut în timpul concediului de creștere copil?
Ce drepturi are o mama de la nașterea celui de-al treilea copil?
va multumesc mult!
Multa sanatate!
am nascut in 2015 luna Mai. De indemnizatie am beneficiat abia din luna octombrie 2015 si pana in martie 2017 voi fi in concediu crestere copil, deoarece pana atunci imi vor plati drepturile mele banesti pentru ca nu am optat si pentru varianta concediului parental.
Intre timp am ramas insarcinata si sunt speriata ca nu as putea beneficia in continuare si
pentru copilul acesta.
exista vreo solutie?
buna ziua!
am ramas insarcinata pe perioada somajului si am beneficiat de cele 90 de zile de concediu medical 2014- 2015, pana ce am intrat in concediu prenatal .
acum sunt in concediu crestere copil de 1 an si doua luni .
Intre timp am ramas insarcinata si doresc sa stiu, daca se poate, daca pot beneficia de concediu crestere copil si pentru acest copil. Voi naste in martie 2017.Daca sunt in somaj (SUSPENDAT PE PERIOADA C.I.C.) mai pot beneficia de concediu crestere copil? daca da, mi-as dori sa ma ajutati si cu un articol din lege.
Va multumesc mult!
Răspuns la discuția pensia alimentara
pana acum tatal
am locuit pana mai ieri (in chirie fara viza de flotant) impreuna,iar acum am ramas numai eu cu fetita care are numai 2 anisori.
ce pot face in cazul acesta?
pana acum nu am gasit un loc de munca care sa ma motiveze.
sunt in curs de angajare.dar pana la primul meu salariu ce trebuie sa fac daca locuiesc cu chirie?
buna ziua.
daca parintii nu sunt inca divortati copilul poate beneficia de pensie alimentara?
m-am asteptat la cu totul altfel de raspuns.
in fine, cu toate ca nu beneficiez de indemnizatie pentru crestere copil datorita faptului ca nu am acel stagiu de cotizare consecutiv de 1 an anterior nasterii copilului, acum, sunt in somaj care imi va expira in decembrie 2010.
In acest timp scurt, ramas, daca raman insarcinata as putea beneficia ,in cazul in care declar acest "lucru" la AJOFM, DE ACEASTA INDEMNIZATIE DE SOMAJ IN CONTINUARE?
DACA DA, CUM E POSIBIL; DACA NU, DE CE?
Buna.
Sunt mamica de 5 luni si beneficiez de indemnizatie de somaj pana in decembrie a.c., deoarece nu am acel stagiu de 1 an pentru a beneficia de indemnizatia de crestere copil; as dori sa stiu daca pot, in continuare, sa beneficiez de indemnizatie de somaj in cazul in care sunt din nou insarcinata.
Din 13 feb. a.c. (2010) am inceput somajul, apoi din luna aprilie a.c. s-a suspendat (somajul) datorita concediului de maternitate, iar din luna septembrie pana in luna decembrie 2010 voi beneficia de aceasta indemnizatie de somaj. Deci, intrebarea mea este DACA raman insarcinata pana la sfarsitul indemnizatiei de somaj AS PUTEA SA PRIMESC IN CONTINUARE ACEASTA INDEMNIZATIE?!?!?:)
MULTUMESC!