Ambii parinti sunt obligati sa contribuie la cheltuielile de crestere si educare ale minorului, atat cand sunt impreuna, cat si atunci cand sunt despartiti.
pana acum tatal
am locuit pana mai ieri (in chirie fara viza de flotant) impreuna,iar acum am ramas numai eu cu fetita care are numai 2 anisori.
ce pot face in cazul acesta?
pana acum nu am gasit un loc de munca care sa ma motiveze.
sunt in curs de angajare.dar pana la primul meu salariu ce trebuie sa fac daca locuiesc cu chirie?
Orice actiune ati intreprinde nu o rezolvati atat de repede pe cat ati dori. Daca sotul nu va ajuta, trebuie sa gasiti repede o sursa de unde sa luati niste bani.
Il puteti actiona in judecata pe sot pt divort si restul sau doar pt pensie de intretinere.
Ii puteti face si plangere pt abandon, poate il instiinteaza politistul ca abandonul de familie constituie infractiune si se pedepseste, l-o convinge sa contribuie la intretinerea familiei
Abandon de familie?
vetesi
As vrea sa stiu daca am ajuns in situatia ca am vrea sa parasesc familia ca nu mai suport sa se bata joc de mine din partea sotiei si a copilului care are 15 ... (vezi toată discuția)