buna, problema este urmatoarea: in urma inventarului facut ca urmare a demisiei mele s-a stabilit un minus imens si firma de atunci nu ne`a mai dat niciun ban din salarii incepand cu luna septembrie (nici mie dupa ce am plecat dar nici colegelor ramase). Acum ne-au trimis un angajament de plata in care au stabilit o cota parte pentru fiecare, suma ce mie mi-o retin din drepturile salariale ramase, din concediul neplatit si o anumita suma ce mai trebuie sa o dau in termen de 15 zile de la data primirii actului ....toate in conformitate cu art. 32 din Legea 22/1969. Ce inseamna asta si pot sa contest actul respctiv?? Eu am de gand sa ii chem in instanta dar mi`e frica oarecum..... Ce se poate intampla??? Multumesc mult
buna, problema este urmatoarea: in urma inventarului facut ca urmare a demisiei mele s-a stabilit un minus imens si firma de atunci nu ne`a mai dat niciun ban din salarii incepand cu luna septembrie (nici mie dupa ce am plecat dar nici colegelor ramase). Acum ne-au trimis un angajament de plata in care au stabilit o cota parte pentru fiecare, suma ce mie mi-o retin din drepturile salariale ramase, din concediul neplatit si o anumita suma ce mai trebuie sa o dau in termen de 15 zile de la data primirii actului ....toate in conformitate cu art. 32 din Legea 22/1969. Ce inseamna asta si pot sa contest actul respctiv?? Eu am de gand sa ii chem in instanta dar mi`e frica oarecum..... Ce se poate intampla??? Multumesc mult
Buna, am o nelamurire: am plecat de la o firma la care am fost 2 ani jumatate cu demisia la zi, s-a facut inventar ( eu am preluat gestiunea fara un inventar) si a iesit minus (precizez ca toate inventarele facute in 9 ani au iesit pe minus). Cand am plecat mai aveam de primit 2 salarii restante si plata a 42 de zile de concediu neluate din motive ce au tinut de firma si nu de mine. Salariile nu le`am primit inca (a trecut o luna) desi celelalte angajate au primit avansul pe septembrie iar acum am aflat ca vor sa`mi retina din banii de pe concediu si probabil si salariile. Intrebarea mea - AU DREPTUL??? Ce pot sa fac sa`mi primesc drepturile? ITM`ul ajuta???? Multumesc
Buna, daca am demisionat si am ramas cu 28 de zile de concediu neluate are firma dreptul sa nu le plateasca???? Mentionez ca nu mi`am luat concediul din cauza unor probleme ale firmei. Multumesc