avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate Vasile1952

Activitate Vasile1952

Buna ziua,
Este un act emis de instanta si este public!!!! Cum ajunge asa ceva deobicei la televizor?
Răspuns la discuția Procura Speciala
Mai explicit, Cesionar a mandatat o societate de recuperare inainte de a dobandi calitatea de cesionar.
Maintineti punctul de vedere?
Răspuns la discuția Procura Speciala
Mai explicit, Credit Europe Bank a cesionat catre Credit Gulf din Emirat Arabe (!!!) iar cesionar a mandatat o societate de recuperare SRL Romania. Mandant al Procurii speciala este Credit Gulf iar mandatar este societate de recuperare SRL..Procura a fost autentificata anterior contract de cesiunea.
Buna ziua,

As vrea sa stiu daca am voie sa cer copii de pe incheierile, sentintele sau deciziile unei instante, chiar daca nu sunt parte in dosarul respectiv?

Multumesc anticipat
Buna ziua,

Sunt in judecata cu o societate de recuperare. Recuperatorul a depus la dosar contract de cesiune si procura speciala.
Procura speciala a fost autentificata cu mult inaintea semnarii contractului de cesiune.
Mai mult, in Procura speciala este specificat: " pentru recuperarea creantelor cesionate ", OR contractul de cesiune in care se face referire la creanta mea a fost semnata ulterior. Fiind vorba de o banca, judecatorul a admis orbeste cererea de executare silita. Ce parere aveti?
Citind cu atentie Procura, am constatat ca persoana care a semnat din partea mandantului a fost imputernicita in baza deciziei Consiliului de administratie, iar in incheierea de autentificare notarul a omis sa mentioneze acest aspect!!!! ce parere aveti? Va multumesc anticipat

Vasile
Răspuns la discuția INSOLVENTA
Multumesc.
1) Daca adm jud este IPURL si nu are reprezentant desemnat si inregistrat la reg comert, actele intocmite de acestuia sunt anulabile?
2) Daca Lichidator Judiciar (IPURL sau CAB INDIVIDUAL), nu s-a conformat la prevederile art. 252 al. 2 din Legea nr. 31/1990-republicată , actele intocmite de acestuia sunt lovite de nulitate?
3) Pe sensul tuturor, am o societate in faliment si lich jud numit nu s-a inregistrat la reg com cu toata ca, jud sindic a consemnat acest lucru in sentinta. S-a grabit numai la conturile bancare (!!!) si la vanzarea activelor. Pot sa atac cu actiunea de nulitate actele intocmite de acestuia?


Deciziile (Hot. Curtii de Apel) nu se comunic sa solicita comunicarea.
In interogatoriul persoanelor juridice, persoana juridica care formuleaza trebuie sa -si declina toate identitatile adica SC prin reprezentant lega XY si, trebuie sa semneze fiecare pagina? O pagina nesemnata poate suferi sanctiunea de nulitate?
Discuție INSOLVENTA
In faza de reorganizarea judiciara, 1) orice contract comercial trebuie sa fie contrasemnat de administrator judiciar? 2) Administrator judiciar daca este IPURL trebuie sa si desemneze reprezentant permanent ? Am constatat mentionat la reg comert de exemplu xyz IPURL fara reprezentant... 3) Daca Administrator judiciar este PD Cabinet Individual, trebuie sa se inscrie la reg comercial? 4) Lichidator Judiciar (IPURL sau CAB INDIVIDUAL), trebuie sa se conformez la prevederile art. 252 al. 2 din Legea nr. 31/1990-republicată , adică reprezentantul acestuia să aibă depus şi inregistrat specimenul de semnătură la Oficiul Registrului Comerţului ?
Discuție Insolventa
Buna seara!
Dragi membri ai Forumului, va rog sa m ajutati in rezolvarea unei probleme:
Actiunea atragerii raspunderii a fost formulata impotriva mea de catre lichidatorul judiciar la data de 20.07.2006, in baza legii 64/1995, chiar la acea data intrând în vigoare Legea 85/2006. Atunci, instanta a judecat cauza in baza legii 85/2006 din oficiu, fara ca reclamantul sa ceara acest lucru?
Intrebare:
1.Judecatorului ii este permis sa se autoinvesteasca cu judecarea cauzei (din oficiu) in baza legii neindicate de reclamant? Daca da, in baza cărui articol din codul de procedura ?
2.Daca, din oficiu, instanta aplica legea neinvocata de reclamnat, atunci instanta nu trebuie sa urmeze o produra premergatoare in baza careia sa se hotarască din oficiu aplicarea legii in vigoare?