avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interogatoriul persoanei juridice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Interogatoriul persoanei juridice

In interogatoriul persoanelor juridice, persoana juridica care formuleaza trebuie sa -si declina toate identitatile adica SC prin reprezentant lega XY si, trebuie sa semneze fiecare pagina? O pagina nesemnata poate suferi sanctiunea de nulitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 22 Aprilie 2012
Interogatoriul se formuleaza in scris, cu toate datele de identificare, si trebuie semnat pe fiecare pagina. Asa se comunica interogatoriul persoanei juridice, semnat pe fiecare pagina.
Persoanelor juridice li se comunică interogatoriul formulat în scris, la care trebuie să răspundă, de asemenea, în scris. Răspunsul la interogatoriu va fi semnat şi parafat de organul care reprezintă persoana juridică în mod valabil.

Interogatoriul va fi semnat pe fiecare pagină de către preşedinte, grefier, de partea care l-a propus, precum şi de partea care a răspuns, după ce a luat cunoştinţă de cuprins. De asemenea, vor fi semnate în acelaşi mod adăugirile, ştersăturile sau schimbările aduse, sub pedeapsa de a nu fi ţinute în seamă . Dacă părţile nu vor sau nu pot să semneze, se va face menţiune despre aceasta în josul interogatoriului (art.221 C.proc.civ.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoriu persoana juridica siempreska siempreska Buna! Un angajat a facut contestatie la decizia de sanctionare si a propus interogatoriul paratei (care este o societate comerciala). Cum se va desfasura ... (vezi toată discuția)
Cine pune intrebarile din interogatoriu? doru6 doru6 Intrebarile din interogatoriu le pune instanta sau partea care a formulat interogatoriul? Mersi (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)