avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate avita123

Activitate avita123

Care este procedura de intabulare a sarpantei unui bloc dupa legislatia actuala? Trebuie sa fie de acord toti proprietariii? Sau e suficient doar 2/3?
Nu
Ma refeream la intreruperea concediului prenatal. Scuze ca nu am fost explicita.
Dr de familie a spus ca sa merg sa intreb la Casa de Asigurari de SAnatate sa vedem daca e legal.

La CAS mi s a spus ca nu pot sa-l intrerup. Ca ele nu l pot plati daca nu e continuu. Eu ce fac in conditiile astea?
Răspuns la discuția impozitul pentru masina
Ma refeream la persoanele pensionare cu grad de invaliditate grad I si II.
Răspuns la discuția impozitul pentru masina
Dar persoanele cu grad de invaliditate I si II platesc impozit pentru autoturisme?
Exista vreo posibilitatea sa radiezi un autovehicul si mult mai apoi sa-l vinzi, pentru a nu mai plati impozit?

Intreb deoarece masina are motorul mare si drept urmare impozitul si asigurarea este foarte mare iar cumparator nu am gasit inca.

Multumesc.

In cazul asta ar trebui sa -l primesc, dupa depunerea actelor necesare. In caz contrar ce ar trebui sa fac?

Problema cred ca este alta. Contractul colectiv de munca este valabil doar pentru perioada 2007-2010. Eu voi naste in ianuarie 2011. Va trebui sa astept aparitia unui alt contract?
Multumesc de raspuns. MAi asteptam opinii.
Ma refeream la art.51 pct. c
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil;daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate;