avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate soare florentina

Activitate soare florentina

Răspuns la discuția succesiune -
Buna seara , dar cu faptul ca trebuie sa dovedim ca Stan Petra cu Nitu Petra este una si aceeasi persoana? Cum procedam?
Unde si cui ne adresam, nu avem nici o informatie referitor la faptul ca nu/ au fost casatoriti, nu gasim nici un act.
Am dedus noi ca a mers tatae la sfatul popular ( sau cum se numea in 1947) a declarat ce nume a vrut si cei de acolo au scris.
Multumesc
Răspuns la discuția succesiune -
Buna ziua,
bunica a avut ultimul domiciliu in judetul Giurgiu, dar cel mai interesant este faptul ca nu gasim la primarie nici un act de casatorie inregistrat, nici la bunica nici bunicul.
Referitor la locul unde putem deschide succesiunea am mai citit pe net si am aflat ca putem doar in judetul unde a avut ultimul domiciliu defuncta.
Multumesc incaodata pentru atentia acordata situatiei mele.
Discuție succesiune -
Buna ziua,
in urma decesului bunicei mele, trebuie sa facem succesiunea.
Bunica a avut un singur copil, pe mama mea(decedata), la succesiune venim noi nepoatele.
Am mers la un notar cu actele pe care le-am avut, iar cand am prezentat certificatul de nastere al mamei noastre(fiica decedatei), atat parintii (bunica si bunicul) cat si fiica, aveau acelas nume. Cand a murit bunica avea numele de fata pe CI.
Notarul ne-a cerut certificatul de casatorie al bunicii si dovada divortului de bunicul.
Am mers la primarie si cei de acolo ne-au spus ca nu exista nici o dovada ca bunica a fost casatorita cu bunicul.
Exista posibilitatea ca la acea vreme 1942 sa declare parintii un copil doar pe vorbe?
cum facem sa dovedim ca au fost sau nu au fost casatoriti?
Notarul cam bate in retragere nu prea vrea sa ne ajute putem sa mergem la altcineva din Bucuresti pentru ca aici locuim.
Multumesc pentru atentie!
Buna ziua, multumesc de raspuns, am facut actul de partaj voluntar, dar nu am luat declaratiile. Declaratiile trebuiau date tot la notar sau pur si simplu noi intre noi?

MULTUMESC MULT DE PROMPITUDINE!

Sa aveti un an bun, si multa sanatate.
Buna ziua,
am intrebare:
care este mai avantajos intre un contract de vanzare-cumparare si un contract de donatie voluntara. (suntem 3 coproprietari, 2 renunta in favoarea mea) Contractul de donatie voluntara este cu sulta. Am despagubit partile.
Discuție casa cazuta
Buna ziua, in spatele casei mele este o casa cazuta . peretele nostru este pe hotar, casa vecinului fiind fara acoperis in momentul de fata, tine foarte multa umezeala, egrasia este prezenta la noi in casa.
Proprietarii acestei case cazute, sunt decedati, urmasii nu se inteleg intre ei, casa este cumparata pe chitanta de mana, inainte de 1967.
Cum reusesc eu sa cumpar acel teren, casa nu se poate spune, astfel incat sa-mi pot salva casa mea de la egrasie. Unde sa ma adresez mai intai?
Urmasii nu au mai trecut pe aici de peste 10 ani, nu avem nici o informatie despre ei . Nici un vecin nu stiu situatia lor.
multumesc mult!
Buna ziua,
am o s.c. cu un cod caen care este activitate principala, dar in certificatul constatator emis de catre Registrul Comertului 359/2004, am trecute si activitati secundare (care sunt trecute in actul constitutiv ca activitati secundare) care sunt mentionate impreuna cu activitatea principala. Mai trebuie facut extindere cod caen? vreau sa tai facturi pot?
Discuție casa parasita
buna ziua, in spatele casei mele este o casa care sta sa cada, au crescut copaci in curte....., casa fiind din chirpici acum fara acoperis, s-a cam daramat pe peretele meu. unde bineinteles ca a inceput igrasia pe peretele meu in casa.
intrebare: unde ma pot adresa sa iau legatura cu mostenitoarea, care este procedura
multumesc!
Răspuns la discuția Somaj dupa CCC
buna seara, multumesc pentru raspuns. O seara deosebita!