avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate casa parasita
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

casa parasita

buna ziua, in spatele casei mele este o casa care sta sa cada, au crescut copaci in curte....., casa fiind din chirpici acum fara acoperis, s-a cam daramat pe peretele meu. unde bineinteles ca a inceput igrasia pe peretele meu in casa.
intrebare: unde ma pot adresa sa iau legatura cu mostenitoarea, care este procedura
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:13, 3 Iunie 2020
Buna ziua,
Puteti intreba la Primarie cui apartine acel teren si cum puteti lua legaura cu dumnealui in situatia data.
Sau intreba vecinii, poate cineva poate lua legatura cu dumnealui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare dieter-adrian dieter-adrian Buna ziua,intampin o problema cu un vecin...casa vecinului are unul din pereti in curtea mea,de gard nu mai vorbim,exista doar un metru,pana in casa lui. ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu un vecin Caciulan Caciulan buna seara ma numesc costea gabriel si am o problema cu un vecin in ce consta problema pe scurt are un porumbar construit la mai putin de un metru de spatele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-o casa care a fost vanduta in doua apartamente. ... bulandralucia bulandralucia Buna ziua, Locuiesc intr-o casa care a fost vanduta in doua apartamente. Vecinul de \"pereti\" si de curte a parasit casa de cinci ani pt a se instala in ... (vezi toată discuția)