avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mai trebuie facut extindere cod caen?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mai trebuie facut extindere cod caen?

Buna ziua,
am o s.c. cu un cod caen care este activitate principala, dar in certificatul constatator emis de catre Registrul Comertului 359/2004, am trecute si activitati secundare (care sunt trecute in actul constitutiv ca activitati secundare) care sunt mentionate impreuna cu activitatea principala. Mai trebuie facut extindere cod caen? vreau sa tai facturi pot?
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: soare florentina , utilizator 09:45, 27 Aprilie 2021
Nu mai trebuie facuta extinderea, daca desfasurati activitati aferente codurilor CAEN mentionate ca si activitati secundare.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Facturare - caen anitsirc anitsirc Supun atentiei dvs. urmatorul caz: [b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management) [b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)
Firma comert amanunt anairam_unid anairam_unid Daca am o firma care are cod caen pt comert cu amanuntul insa aceasta persoana a vandut marfa doar la persoane juridice si a facut factura si chitanta este ... (vezi toată discuția)