avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Activitate ionel91

Activitate ionel91

Acum doua luni printr-o cunostinta eu si un grup de persoane am ajuns la munca in strainatate . Ajunsi acolo am fost cazati intr-o casa mizera si stateam cate 10 persoane in camera . 2 saptamani nu am lucrat desi s-o zis ca lucram in 3 zile de cand ajungem si cel care ne-a preluat de la autocar o profitat de faptul ca uni din noi nu aveau bani necesari sa se intretina cumparandu-le mancare care le-o trecea la pret dublu sau triplu pe caiet pana la primi bani. Dupa 2 saptamani incepem munca promitand ca primim bani la 10 zile, apoi la 14 zile . Dupa 15 zile de munca cerand banii primim amenintari cu moartea . Unii dintre noi reusesc sa fuga in tara altii sa se mute la alt loc de munca. Cei care nu au plecat in tara au fost in continuare cautati si amenintati ca trebui sa plateasca un comision pentru ca el i-a adus si el e sefu la el trebuie sa ramana la munca#-o. Din ce am aflat si ce am fost sfatuit am inteles ca ar trebui sa fac o plangere la DIICOT . Voi ce ma sfatuiti ca as putea face ? Astept un raspuns urgent ! (Ce am scris mai sus e un rezumat.)
Discuție Cazier curat?
Acum aproximativ 2 ani am primit o pedeapsa de 3 ani jumatate cu suspendare pentru furt calificat . Pot face cerere pentru a sterge cazierul? Multumesc anticipat!

Ps : Scuzati daca am incadrat gresit ...
Răspuns la discuția Ajutor ! Probleme dupa 3 ani
Dupa atata timp ar mai fi valabil certificatul medico legal daca ar avea?
"salut laur sunt cosmin am fost in clasa 11b amandoi stii ca intr-a 10-a am avut un conflict in care eu am stat 3 zile in spital...mi-a venit ca sa platesc spitalizarea 7 mil. avand in vedere ca am stat din cauza ta sper ca sa ajungem la intelegere si sa imi platesti tu spitalizarea, pe 21 martie avem proces ori ajungem la intelegere ori ne judecam tu decizi obligatia e a ta de a-mi plati spitalizarea atat am avut de spus sper ca sa iei o decizie care sa ne avantajeze pe amandoi"

Deci asta o fost mesajul trimis astazi de un fost coleg cu care am avut un conflict acum mai bine de 3 ani . Se poate intampla ce zice el dupa atata timp? Mentionez ca nu am primit nici o citatie spre a lua la cunostinta de a fi implicat in vre-un proces.

Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Mostenire pamant
cat timp trebuie sa apara in ziar imi poate zice cineva?
Răspuns la discuția Mostenire pamant
am scris la ultima adresa dar nu sa primit nici un raspuns au fost aduse scrisorile inapoi in presa nu a fost dat.
Buna ziua am si eu o intrebare la cei in domeniu . Suntem 3 frati iar de unul dintre ei nu stim nimic de el de 19 ani , parinti sunt morti. Ce putem face sau daca putem vinde pamanturile fara semnatura lui ? Ce e indicat de facut? Multumesc frumos si astept raspuns
Răspuns la discuția Drept permis
Prin respectat obligatiile ce ar insemna aceasta? Nu am facut nimic ilegal de la data pronuntari sentintei. Dupa ce sa pronuntat sentinta am venit aici.
Răspuns la discuția Drept permis
Din pacate nu ma pot deplasa personal deoarece sunt in strainatate. Multumesc frumos de raspunsuri
Răspuns la discuția Drept permis
A mers tatal meu la politie si cica dupa un an de suspendare am dreptul de a da de permis. Nu stiu ce sa mai cred. Unde ma pot adresa?