avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate Adryana-Ducu

Activitate Adryana-Ducu

Sunt reprezentant al salariatilor in cadrul unei firme cu 2000 de salariati, infiintata in 1991 care nu are si nu a avut CCM. Cum pot reprezenta interesele salariatilor si cum pot determina compania sa semneze un CCM in aceste conditii?
Răspuns la discuția Amenzi rutiere si taxa locuinta
pe ghiseu se poate achita global. Cum putem sa le demonstram ca nu sunt amenzi cu titluri executorii pentru a ne permite sa achitam doar impozitul pe locuinta? Putem depune plangere? si unde?
Va rog sa ne comunicati cum putem sa achitam impozitul pe locuinta fara a achita si amenzile de circulatie restante?
Directia de Impozite si Taxe a Primariei X ne-a trimis raspuns oficial, cu termen de raspund depasit, cu citare din Codul de Procedura Fiscala - legea 207, art. 165, alin. 2.
Pentru amenzile in cauza, care se intind din 2005 pana in prezent, nu sunt emise titluri de executare.
Multumesc
Oficiul Registrul Comertului din judetul unde va aflati va va informa cu privire la autorizatiile necesare o data cu infiintarea societatii.
Răspuns la discuția pensionare
Mai mult ca sigur contributiile la stat au fost platite din salariul realizat. Mergeti la casa judeteana de pensii pentru a va afla baza de calcul din acea perioada. Succes si sanatate!
Răspuns la discuția Schimbare administrator
Nu are presedinte. Administratorul este unic si un nr. total de 6 membri. Este o cooperativa mestesugareasca. Ma puteti ajuta cu dilema? Administratorul refuza sa fie inlocuit. Acesta a cheltuit banii firmei in interes personal. Majoritatea membrilor asociati este pentru schimbarea administratorului.

Multumesc pentru raspuns. Sa inteleg ca se va trece numele administratorului in hotarare fara ca acesta sa semneze si vor semna numai cei pentru.
Hotararea adunarii generale pentru schimbarea administratorului firmei cine o semneaza daca actualul administrator nu doreste sa fie revocat?
Răspuns la discuția Cadastru
multumesc!
Discuție Cadastru
Daca o firma a primit spatii comerciale de la alta firma in baza unui proces verbal, se poate face cadastru pe persoana fizica ca membru in noua firma sau trebuie sa faca intai firma noua cadastru?
Discuție SCM
Ce autoritate poate face control pe partea de resurse umane la o societate cooperativa mestesugareasca daca persoana este angajata in baza unei conventii individuale de munca?