Eu cand am inceput sa primesc indemnizatia copilul avea deja 3 luni.Adica nu primesc timp de 2 ani ci doar un an si 9 luni.
In data de 15 februarie 2012 am intrat in concediu prenatal,am nascut pe data de 24 martie m-ai devreme cu o luna.Deci am stat in concediu prenatal doar 39 de zile restul am stat dupa ce am nascut.(126 de zile in total).Am terminat postnatalul pe 20 iunie.Intrebarea mea este cat timp primesc indemnizatia de 600 lei.Pana cand implineste copilul 2 ani?Sau timp de 24 de luni de la data la care am inceput sa primesc, adica in iunie?
Nu pe mine personal,pe sotul meu care acum 7 ani a batut pe cineva de acolo din sat impreuna cu fratii lui si normal ca au platit pentru asta cu dosare penale,daune si inchisoare cu suspendare,pe atunci nu era el sef de post era altcineva.Acum un an fosta victima impreuna cu un vecin si alti necunoscuti l-au prins pe fratele sotului si l-au batut foarte grav a stat internat in spital 2 luni pentru ca i-au rupt piciorul, ambele oase de la picior si multe rani pe corp si la cap. Dar politia tot incearca sa musamalizeze totul din cauza sefului de post care este prieten cu cei doi agresori,a trecut un an de zile si dosarul nu a ajuns la tribunal pentru ca seful de post in fiecare luna cheama martori sa le i-a declarati.Cam asta este motivul pentru care vrea sa il reclame.
Buna seara.Vreau si eu sa ii fac o reclamatie sefului de post din comuna mea pentru ca nu isi face datoria.Unde pot reclama asta? Va multumesc!
Daca am inteles bine pot primi si eu si mama noastra sau doar el? Eu am 22 de ani si sunt la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir La Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative anul 2...?
Tatal meu avea 43 de ani si a murit pe 25 ianuarie 2012, fratele meu in varsta de 20 de ani a depus dosarul sa primeasca pensie de urmas el a depus dosarul in februarie si a inceput sa primeasca 350 lei lunar incepand cu luna aprilie.Cat timp primeste acesti bani daca a terminat liceul, nu a luat bacul si nu se inscrie la facultate??Va multumesc!
Zilele trecute am primit de la tribunal o instintare cum ca s-a suspendat procesul pana la gasirea mostenitorilor.Noi nu am facut nici acum certificat de mostenitor deci trebuie neaparat facut pentru a putea continua procesul.Cat costa un certificat?
As dori si eu sa stiu daca pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui supermarket in mediul rural?Va multumesc
Am 22 de ani,am terminat liceul sunt in anul 2 la SJA si as dori si eu sa stiu ce conditi trebuie sa indeplinesc pt a putea accesa fondurile europene nerambursabile pentru a infiinta o ferma de bovine pt lapte si carne? Ce trebuie sa am eu in momentul depunerii dosarului? Va multumesc!
in martie 2012 am nascut si cand am fost sa fac certificatul de nastere nu mi-au dat livretul de familie, eu nu sunt casatorita cu sotul meu probabil de asta nu mi-au dat? Acum vreau sa depun dosarul pt indemnizatie si in actele necesare scrie si livretul de familie,daca nu sunt casatorita chiar este necesar?