avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate silvia elena

Activitate silvia elena

am inteles ca incepand cu data 1 ian 2011 daca ambii soti sunt de acord se poate divorta direct la starea civila sau la notar.nu avem posibilitatea de a veni acasa.ce se poate face?divortul la notar sau stare civila se face prin avocat?dupa divort pot cere sotul ceea ce mi se cuvine avand in vedere ca am cumparat impreuna o masina si casa in rate.multumesc
in cazul unui divort de comun acord sotul a angajat un avocat in romania.imi spune ca se poate rezolva totul fara ca eu la randul meu sa angajez un alt avocat .ceea ce tb sa fac e doar o procura la un notar din care sa rezulte domiciliul si ca sunt de comun acord cu aceswt divort.e adevarat ?! se poate si asa ?!!multumesc
Răspuns la discuția divort din italia
multumesc.suntem amandoi rezidenti in italia.nici unul dintre noi nu poate merge in romania.din cate am inteles tb intocmita o procura.aceasta procura tb facuta de fiecare in parte ori tb sa mergem impreuna la ambasada?!avocatul tb contactat inainte de a face procura ?!scuzati ignoranta

multumesc ptr raspuns.ne poate reprezenta acelasi avocat in cazul unui divort de comun acord?
casatoriti in romania actualmente amandoi cu domiciliul in italia.dorim sa divortam dar nici unul dintre noi nu reuseste sa mearga acasa.ce se poate face de aici ptr un divort de comun acord?multumesc