avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort din italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort din italia

multumesc ptr raspuns.ne poate reprezenta acelasi avocat in cazul unui divort de comun acord?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:02, 7 Decembrie 2010
buna ziua.
un avocat nu poate reprezenta ambele parti in cadrul aceluiasi proces. va trebui ca fiecare dintre dvs. sa-si angajeze un aparator.
sau exista posibilitatea ca doar o parte in proces sa fie reprezentata, insa cu obligatia celeilalte parti de a se prezenta personal, in fata instantei, fiind vb. de un divort de comun acord.
multumesc.suntem amandoi rezidenti in italia.nici unul dintre noi nu poate merge in romania.din cate am inteles tb intocmita o procura.aceasta procura tb facuta de fiecare in parte ori tb sa mergem impreuna la ambasada?!avocatul tb contactat inainte de a face procura ?!scuzati ignoranta

Fiecare parte trebuie sa imputerniceasca cate un avocat., asa cum v-am raspuns in topic-ul pe care l-ati mai deschis cu acelasi subiect (ceea ce este impotriva regulamentului site-ului)
www.avocatnet.ro/content/for...
Nu este nevoie sa mergeti impreuna.
Fireste ca inainte de a imputernici avocatul trebuie sa-l contactati, pentru ca in procura se mentioneaza ca imputerniciti pe x sa depuna actiunea de divort si sa va reprezinte interesele in fata instantei ori daca nu stiti pe cine, procura nu se
poate intocmi.
Mai mult decat atat va trebuiesc toate datele de identificare ale avocatului incepand cu CNP si pana la sediul cabinetului acestuia, actele de procedura urmand a fi comunicate la sediul cabinetului acestuia.
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort intre un roman si un cetatean non ue Elima Elima Buna ziua, As dori si eu sa stiu, daca se poate face la notariat o procura speciala pentru reprezentare divort in Instanta, pentru a imputernici un avocat, ... (vezi toată discuția)
Divort prin acordul partilor- soti cu resedinta in strainatate vicsn vicsn Buna ziua. In cazul in care doi soti indeplinesc conditiile pentru divort prin acord, insa au resedinta in strainatate, ei au posibilitatea de a intocmi un act ... (vezi toată discuția)
Divort... sherina sherina buna ziua, sunt casatorita cu un algerian din 2004 ,casatoria a avut loc la ambasada Romana din Alger,am stat impreuna un an si jumatate,dupa care eu a ... (vezi toată discuția)