Buna ziua! In cazul in care am un angajat pensionar cu grad de invaliditate III, ce retineri are din salariul de o jumatate de norma??
Astept raspuns.............Multumesc si o zi buna!
Daca se depasteste pragul de 15.000 euro se poate face licitatie deschisa sau este obligatoriu numai procedura cererii de oferte??
Multumesc!
O zi buna!
De la ce varsta se poate incheia un contract de colaborare? mentionez ca m-ar interesa varsta de 14 ani......
Va multumesc si astept raspunsul dvs.
O zi buna!
Cand mama mea s-a pensionat cartea ei de munca a ramas la Directia de munca.Mergand sa-si ridice cartea de munca i s-a spus ca a avut loc o inundatie la subsolul cladirii unde se aflau cartile de munca si ca nu o pot recupera, deoarece s-a deteriorat.Ce trebuie facut in aceasta situatie si cine este raspunzator pentru acest lucru?
Multumesc mult.O zi buna!
As dori sa stiu si eu pentru mamele care nasc in luna decembrie cat vor sta in concediu pt crestere copil?Am vazut ca noua lege spune ca pt mamele care nasc in 2011 concediul este de 1 an, iar pt cele care sunt in plata concediul ramane de 2 ani. Mentionez faptul ca in concediu pt crestere copil se intra dupa cele 42 de zile de la nastere. Astfel, cele care nasc in decembrie in ce categorie intra?Multumesc mult!
Tatal meu este in stare de indiviziune pt o casa cu sora lui.Aceasta nu vrea sa renunte la cota sa parte facandu-i numai neplaceri.Tata ar vrea sa iasa din indiviziune si sa modofice casa, dar nu poate de matusa care are si ea dreptul la o camera.Cum poate proceda in cazul unei despagubiri,desi bani sa-i dea nu prea are.Mentionez faptul ca el este proprietarul pamantului de sub casa si curtea aferenta,ea neavand parte decat la o camera din imobil in urma succesiunii parintilor.Va multumesc.O zi buna!:(
Buna ziua!poate ma ajutati- cand am plecat in concediul pt crestere copil, postul meu era pe studii superioare,iar acum in organigrama este pe studii medii!As dori sa stiu daca acest lucru se poate modifica la reintoarcerea mea din concediu.Mentionez ca o alta persoana este angajata in locul meu pe perioada determinata. Multumesc frumos! O zi buna!