avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Activitate fuelena

Activitate fuelena

Buna , intr-un proces de litigii de munca , actiune in raspundere patrimoniala , care a ajuns la sentinta definitiva , si intimatul trebuie sa plateasca 16.000 cu titlu de despagubiri reclamantului se mai poate face recurs ?
Procesul a fost castigat in prima instanta , s-a facut apel , s-a judecat la alta instanta , care a schimbat sentinta in parte , si acum aceasta este definitiva .
In legatura cu recursul , am aflat ca s-ar putea sa nu se mai poata face recurs pt ca suma nu depaseste '' un miliard '' ?
Multumesc !
Daca am facut un angajament de plata la o firma unde am lucrat sub amenintarea directoarei , pot face plangere penala impotriva firmei ?
Răspuns la discuția Depunere intampinare
Mai am cateva intrebari , va rog : Imputernicirea avocatiala cat costa ? Ma poate reprezenta la proces un avocat din orasul in care se desfasoara procesul , eu sa nu ma prezint deloc ?
SI daca nu depun intampinarea ma mai pot apara dupa aceea ? Daca am 1/3 dintr-un apartament acesta se poate executa silit ? Iar masina daca e pe numele sotului , la fel ?
Buna , daca nu depun intampinarea pentru o comunicare si nu ma prezint la procesul in care sunt acuzata ca am sustras din banii firmei suma de 15.000 lei ( de fapt ca am operat gresit la registrul de casa eu fiind casier dar fiind verificata de contabila care a pus semnatura ca e ok , dar ea nefiind acuzata de nimik ) , ce se poate intampla la final ? Sa mi se faca poprire pe conturi sau se poate sa fiu obligata sa platesc toata suma odata ? Eu nu imi permit in acest moment un avocat si nu ma pot prezenta la proces fiind din alt oras destul de indepartat fata de cel in care se judeca procesul . Multumesc !
Răspuns la discuția Executare silita apartament
Multumesc frumos !
Buna ,
Se mai poate face o cerere de reesalonare credit la banca unde nu s-a achitat un credit de nevoi personale in situatia in care s-a primt deja somatie pt executare silita apartament cu scoatere la licitatie ? Sau este deja prea tarziu ?
Răspuns la discuția Proprire conturi
Multumesc mult . Va voi contacta pt ca intr-adevar doresc sa ma apar .
Buna ,
Urmeaza sa fiu executata silit , dar nu am nimic pe numele meu . Sunt casatorita si eu si sotul avem o masina care e pe numele lui .In conturi nu am nimic , am 2 rate la 2 banci pe care le platesc si intrebarea mea este : pot sa imi ia din ratele pe care le platesc ? Adica merg la banca platesc si ei sa vina sa ia din banii platiti pe rate ?
Masina daca nu e pe numele meu e un bun comun ?
In acest moment ma aflu in concediu crestere copil si firma la care lucrez spune ca ma va actiona in instanta pt un prejudiciu adus lor si ca ma vor executa silit .
Multumesc .
Răspuns la discuția Executare silita ?
Multumesc .
Buna ,
Firma la care lucrez poate sa imi faca executare silita daca am facut un angajament de plata pe care nu mai pot sa il respect pe o anumita suma de bani , daca ma aflu in concediu crestere copil ?
Multumesc .