avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigii in munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigii in munca

Daca am facut un angajament de plata la o firma unde am lucrat sub amenintarea directoarei , pot face plangere penala impotriva firmei ?
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 07:14, 18 August 2013
Nu specificati pt ce doriti sa depuneti plangere penala. Luati in calcul ca va trebui sa dovediti ce scrieti in plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de clasare mm1232 mm1232 In luna noiembrie 2014, ca parte vatamata am inaintat o plangere penala impotriva unei persoane deoarece am fost amenintata si mi s-a distrus bunurile . Dupa ... (vezi toată discuția)
Abuz in functie benonia 5 benonia 5 Va rog sa-mi spuneti daca pot depune plangere penala pentru abuz in functie al directoarei a institutiei in care am lucrat. Sa va spun faptele: institutia a ... (vezi toată discuția)
Abuzul comisiei de contestatii ContSters278009 ContSters278009 Am facut o contestatie la stabilirea pensiei militare de invalisitate. Am trimis adeverintele doveditoare de venituri, dar comisia de contestatii mi-a respins ... (vezi toată discuția)