avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate Ciurevici Mihai

Activitate Ciurevici Mihai

Multumesc ptr. raspuns!
O sa revin cu problema concreta!
Buna ziua!
Vreau sa stiu,daca ma poate ajuta cineva,cum se organizeaza un concurs pentru ocuparea unor posturi ramase libere dupa restructurare,este strict legiferata organizarea,etc..
Va multumesc anticipat!
Buna seara!
Multumesc pentru ajutor dar cred ca nu am fost bine inteles!
Tatal meu este decedat,el a vandut singura proprietate pe care o avea pe numele lui,o parcela de teren, dar la primaria respectiva noi (mama si copiii)plateam anual propr. din titlul bunicului nostru ,titlu care nu a fost dezbatut inainte de decesul tatalui meu (nici chiar acum), si numele bunicului meu cu tot ceea ce avea pe titlu a disparut din analele primariei.
Multumesc.O seara buna!
Buna ziua!
Am o mare problema si am nevoie de ajutor de specialitate.
Discutam de un titlu de prop. pe numele tatalui meu ,decedat,care avea in propr. o singura suprafata de teren care a fost vanduta inainte de deces si care i-a si adus decesul ptr. ca a fost inselat (unic propr.,dinaintea casatoriei), si despre un al doilea titlu de proprietate pe numele bunicului meu,tatal tatalui meu care cuprinde mai multe proprietati (terenuri extravilane,padure,)dar si un teren cu o casuta lipit de cel vandut de tatal meu(propr. lui exclusiva).Ce se intampla acum: pana anul trecut am platit impozit la primarie pentru suprafetele de la bunicul meu fara probleme,dar anul acesta am constatat ca la primaria locala nu mai exista impozit pe numele bunicului meu,ci doar pe numele tatalui meu,care nici nu ar trebui sa mai fie ptr. ca a vandut propr. lui dar probabil ca se urmareste preluarea tuturor proprietatilor de pe numele bunicului pe numele tatalui care a facut un act de vanzare cumparare ptr. teren.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc
Răspuns la discuția Fondul de Mediu
Buna ziua!
De cand faceti import?la fondul de mediu treb. raportata si platita cant. de ambalaje secundare si tertiare pe care le-ati introdus in tara cu 2ron/kg dar daca nu aveti rap. e urata rau,bani restanta si amenda,dar daca nu au venit si o faceti prev.mai sant solutii.
Răspuns la discuția Cum se poate anula o concesiune?
Revendicare. Multumesc!
Buna ziua!
Sant intr-o mare incurcatura creata de catre o Primarie si o persoana fizica si am nevoie mare de sfaturi competente.
Concret: sant proprieterul unui teren cu documente in regula ( titlu prop.,contr. vanzare-cumparare,intabulare,)dar a aparut o concesiune peste terenul meu care i-mi stirbeste suprafata cu doar 435 mp.Cand am realizat ca concesionarul incepe lucrari pe teren am facut plangere penala la politie pentru incalcarea proprietatii(fara a sti ca are acte de concesiune).Deoarece ancheta se desfasura greu (6 luni) si in urma unor sfaturi, am deschis actiune in instanta.Am avut surpriza ca la a treia infatisare sa se depuna documente ca concesionarul nu mai era aceeasi persoana ci acum era concesionar fiul dansului cu acte de concesiune semnate doar de primar,secretar,jurist,urbanism dar FARA HOTARARE A CONSILIULUI LOCAL deoarece trebuia rezolvata situatia rapid si cazul fiind in instanta probabil ca nu ar fi semnat toti consilierii.La 4 luni de la inceperea procesului in conditiile in care Primaria a fost citata ca Parte in proces si a fost citata de mai multe ori, nu s-a prezentat dar emite aut. de constructie pe numele fiului pentru concesiunea data fara ac. Consiliului Local.Ce mai pot face pentru anularea concesiunii?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Concesiune frauduloasa
Multumesc pentru raspuns!
Probez cu documente ceea ce am scris,dar daca Insp. de stat in constructii de la judet a fost "linistit" (plangerea am facut-o la Insp.de stat in constructii la Bucuresti)mi-e teama ca se va intampla la fel si cu Camera de conturi de la judet.Problema e ca mai am un termen in instanta si Av. D-lui "concesionar nu este de ac. cu refacerea expertizei pentru ca atunci s-ar vedea foarte clar suprapunerea.Inca un lucru interesant-fiul D-lui concesionar are un teren vecin cu terenul celor de langa mine carora "le lipsesc"apr.2000mp,toate terenurile pleaca de la acelas drum dar numai al "fiului" ajunge la drumul de sus in conditiile in care toate terenurile au fost puse in posesie odata iar pentru a iesi fiecaruia suprafata pe aprox. aceeasi lungime s-au dat latimi diferite.
Poate mai aveti vreo idee.Va multumesc!
Buna seara din nou!
Va multumesc pentru raspuns,dar prob. ca nu m-am exprimat bine.
Si pentru mine lucrurile sant foarte contrare ,dar revin..
Santem trei proprietari cu acte in regula(titlu proprietate,intabulare,etc..)pusi in posesie de catre primarie in 2002 de la un drum din camp pana la un drum care despartea intravilanul de extravilan,sau cel putin asa reiesea din actele noastre deoarece suprafetele ne ieseau pana la acel drum de la nord( cu toate ca la nord aveam vecin intravilanul in documente si nu drum trecut).Pana aici toate bune,pana au aparut doua concesiuni date unui domn sus-pus care ne-a luat capetele proprietatilor la toti cei trei proprietari.Concesiunea initiala a fost data cu Hot. cons. local acelui domn,dar dupa ce noi am facut plangere la politie concesiunea a fost schimbata pe numele fiului acelui domn fara Hotarare a consiliului local,ulterior s-a emis aut. de constructie chiar in timpul procesului intentat de catre mine,procesul s-a taraganat un an (intr-un an facut doar o expertiza )deoarece spera ca daca au terminat casa pot sa ne dea noua terenul unde vor"voi domniile lor"
Buna seara!
Ce mai pot face daca am pierdut 435 mp eu si vecinii mei (stanga dreapta) inca 1500 deoarece a fost data o concesiune peste terenul nostru,initial tatalui cu Hot. a consiliului local,iar dupa ce am facut plangere penala la politie ptr. incalcarea proprietatii acelas teren a fost dat fiului fara Hot. cons. local,si cateva luni mai tarziu dupa ce am deschis actiune in instanta a si construit o casa.Am schimbat un avocat,pimaria nu a adus nici un act de proprietatedeoarece ei spun ca terenul le apartine cu toate ca am fost pusi in proprietate chiar de primarie in 2003.Mai mult de atat stiu sigur ca voi pierde si in orasul meu si la judet.Ce mai pot face?Va multumesc anticipat.