avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate anula o concesiune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate anula o concesiune?

Buna ziua!
Sant intr-o mare incurcatura creata de catre o Primarie si o persoana fizica si am nevoie mare de sfaturi competente.
Concret: sant proprieterul unui teren cu documente in regula ( titlu prop.,contr. vanzare-cumparare,intabulare,)dar a aparut o concesiune peste terenul meu care i-mi stirbeste suprafata cu doar 435 mp.Cand am realizat ca concesionarul incepe lucrari pe teren am facut plangere penala la politie pentru incalcarea proprietatii(fara a sti ca are acte de concesiune).Deoarece ancheta se desfasura greu (6 luni) si in urma unor sfaturi, am deschis actiune in instanta.Am avut surpriza ca la a treia infatisare sa se depuna documente ca concesionarul nu mai era aceeasi persoana ci acum era concesionar fiul dansului cu acte de concesiune semnate doar de primar,secretar,jurist,urbanism dar FARA HOTARARE A CONSILIULUI LOCAL deoarece trebuia rezolvata situatia rapid si cazul fiind in instanta probabil ca nu ar fi semnat toti consilierii.La 4 luni de la inceperea procesului in conditiile in care Primaria a fost citata ca Parte in proces si a fost citata de mai multe ori, nu s-a prezentat dar emite aut. de constructie pe numele fiului pentru concesiunea data fara ac. Consiliului Local.Ce mai pot face pentru anularea concesiunii?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ciurevici Mihai , utilizator 18:27, 5 Ianuarie 2011
ce obiect are actiunea dvs. in instanta ?
Revendicare. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune data fara hotararea consiliului local Ciurevici Mihai Ciurevici Mihai Buna seara! Ce mai pot face daca am pierdut 435 mp eu si vecinii mei (stanga dreapta) inca 1500 deoarece a fost data o concesiune peste terenul ... (vezi toată discuția)
Concesiune frauduloasa Ciurevici Mihai Ciurevici Mihai Buna seara! Am cumparat in 2003 un teren de 3500mp la marginea unui oras cu toate doc. in regula,am carte funciara din 2004,titlu proprietate, ... (vezi toată discuția)
Este legala concesionarea unui teren in litigiu? eugen82 eugen82 Speta este urmatoarea: Am chemat primaria (sectorul prin primar) in judecata pentru desfiintarea abuziva a unei constructii autorizate aflate pe domeniul ... (vezi toată discuția)