Buna ziua!
Sant intr-o mare incurcatura creata de catre o Primarie si o persoana fizica si am nevoie mare de sfaturi competente.
Concret: sant proprieterul unui teren cu documente in regula ( titlu prop.,contr. vanzare-cumparare,intabulare,)dar a aparut o concesiune peste terenul meu care i-mi stirbeste suprafata cu doar 435 mp.Cand am realizat ca concesionarul incepe lucrari pe teren am facut plangere penala la politie pentru incalcarea proprietatii(fara a sti ca are acte de concesiune).Deoarece ancheta se desfasura greu (6 luni) si in urma unor sfaturi, am deschis actiune in instanta.Am avut surpriza ca la a treia infatisare sa se depuna documente ca concesionarul nu mai era aceeasi persoana ci acum era concesionar fiul dansului cu acte de concesiune semnate doar de primar,secretar,jurist,urbanism dar FARA HOTARARE A CONSILIULUI LOCAL deoarece trebuia rezolvata situatia rapid si cazul fiind in instanta probabil ca nu ar fi semnat toti consilierii.La 4 luni de la inceperea procesului in conditiile in care Primaria a fost citata ca Parte in proces si a fost citata de mai multe ori, nu s-a prezentat dar emite aut. de constructie pe numele fiului pentru concesiunea data fara ac. Consiliului Local.Ce mai pot face pentru anularea concesiunii?
Va multumesc anticipat!