avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate carmen.paun

Activitate carmen.paun

Răspuns la discuția PRACTICA
Suntem intresati de colaborare, daca oferta mai este valabila. Tel 0722 226 348.

Multumesc.
Daca sotia nu are alt motiv decat cel invocat, fara acordul dvs. nu isi poate mentine numele dobandit cu ocazia casatoriei.

Pe de alta parte, chiar si daca pastreaza acest nume, nu vad cum v-ar putrea dauna dvs. acest lucru. Poate si copilul s-ar simiti mai confortabil daca mama sa ar avea acelasi nume. Decizia va apartine.
Răspuns la discuția succesiune
Eu apreciez raspunsul dat de romascanu ca fiind corect.
Am vrut sa spun ca romy s-o fi gandit la plata impozitului de 1% la data finalizarii dezbaterii succesiunii si nu la data deschiderii succesiunii. Deci m-am gandit ca s-a exprimat gresit.
Poate era vorba, de fapt, despre dezbaterea succesiunii.
Nici eu nu inteleg pentru care motiv termenul de 6 luni nu s-ar referi si la descendenti/ascendenti.
Răspuns la discuția obiect principal de activitate

Pai inteleg ca merge activitatea chiar si asa. Desigur, cel putin pentru imagine, ar trebui sa modifice obiectul principal de activitate.
Răspuns la discuția obiect principal de activitate
Cred ca licentele se pot obtine chiar daca activitatea de transport este secundara.
Răspuns la discuția Caut avocat experimentat
Este adevarat, dar problema prezinta interes in continuare.
Din ce povesteste colega, nu este avocat salarizat ci este avocat colaborator. In aceste conditii, primeste onorariu=venit si nu salariu. Oare in acest caz mai poate fi legat in vreun fel maestrul de cei 880 Ron?