Buna seara, am primit de la matusa mea ca donatie 1 ha teren care i se cuvenea mamei mele de la bunica mea .Donatia s a facut in 1996, in 2007 verii mei si au facut certificat de mostenitor si pe hectarul care mi a fost donat.Ce pot sa fac in situatia asta - ei au certificat de mostenitor si pe terenul meu.
Cum se poate rezolva aceasta situatie???
Va multumesc.
Buna, mama mea e nascuta pe 6 Noiembrie 1956, vechime in munca de 38 ani si va intreaba cand poate iesi la pensie anticipata partial fara sa fie afectata la bani.Va multumesc!
Buna,va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat,o sa va descriu situatia in care ma aflu: sunt in concediu medical de pe 5 pana pe 30 sept, firma la care lucrez a dat faliment pe 15 sept 2011 iar pe mine m a dat in somaj, cei de la somaj nu mi accepta dosarul, ce am de facut in situatia asta? De pe 1 octombrie am intrat si in prenatal cum as putea sa mi rezolv probleme pentru a nu pierde indemnizatia de crestere a copilului? Va multumesc.
Buna, firma la care lucrez o sa intre in faliment, eu de o saptamana sunt in concediu medical si o sa mai am pana la 1 oct cand o sa intru in prenatal, contabila vrea sa ma inregistrese la somaj, nu mi se va mai lua in considerare concediul medical? Va multumesc.