cum se executa datoria ,este vorba de un apartament cu 3 camere ,pe care sunt deja proprietara pe jumatate ?
sau se trece datoria in cartea funciara si cand se va vinde ,va trebui platita ?
buna ziua ,
Mama a decedat eu fiind singura mostenitoare iar prin casatorie si sotul meu .
Suntem casatoriti de 16 ani.
Apartamentul in care locuim cu cei doi copii jumatate este pe numele nostru ,jumatate pe numele mamei.
Problema este ca prin decesul ei am aflat ca are poprire pe pensie (credite luate cu buletinul in valoare cam de 2500 euro).
Noi nu avem bani sa achitam aceste datorii ,ce se poate intampla in acest caz ?
Cum se procedeaza ?
Tot in legatura cu articolele postate,in cazul acestui divort ,sotul nu mai este de acord sa divortam de comun acord ,doreste sa fie din cauza infidelitatii mele ,are probe in acest sens,convorbiri telefonice si stenograme ,eu nu am recunoscut niciodata ca
a-s avea pe cineva,ce sanse am !?
Buna ziua,
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile date pana acum,mai am unele intrebari si va ro frumos sa ma ajuta-ti.
Nu vrem sa facem partajul,vom sta impreuna pentru copil ,dar pentru linistea mea a-s dori ca ,cheltuielile de la banci sa se imparta intr-un mod egal chiar daca sunt doar pe numele meu,nu vreau sa fiu pusa in situatia ca numai eu sa le platesc deoarece sunt facute impreuna pentru casa ,masina etc.,
Ce ma sfatuiti ,se poate face un act la notariat pentru siguranta mea!?
multumesc frumos
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajuta-ti cu un raspuns la contractul de mai jos cum se imparte in cazul unui divort :
Ce parte ii revine sotului avand si un copil minor !?
Mentionez ca avem si datorii comune destul de consistente .
Poate cere sa locuiasca cu noi in continuare !?
Copilul isi doreste foarte mult sa fie langa el.
Subsemnatul A,cu domiciliul in .....in calitate de vanzator,denumiti in continuare astfel in cuprinsul contractului si subsemnatele B ,necasatorita,cu domiciliul in .....si C,casatorita cu V ,cu domiciliul in .....(aceeasi adresa la ambii),in calitate de cumparatoare,denumite in continuare astfel in cuprinsul contractului,intelegem de comun acord sa incheiem prezentul Contract de vanzare-cumparare in urmatoarele conditii:
Subsemnatii vanzatori vindem in indiviziune si in cote-parti egale,cumparatoarelor,intregul nostru drept de proprietate asupra casei situate in.......impreuna cu dreptul de proprietate fortata si perpetua asupra tuturor partilor din imobil care,prin natura si destinatia lor,sunt in folosinta comuna a tuturor coproprietarilor din imobil,casa ce am dobandit ca bun comun prin cumparare,in baza contractului de vanzare-cumparare nr........
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajuta-ti cu un raspuns sau o parere.
Doresc sa divortez dupa o casnicie de mai multi ani din care a rezultat un copil,suntem de acord amandoi ,nu vrem sa facem partajul ,vrem sa locuim impreuna datorita copilului,noi nu ne mai intelegem.
Daca in cazul pe viitor se doreste partajul !?
Apartamentul a fost cumparat in timpul casatorie,dar este trecuta si mama ca titular , eu fiind casatorita este trecut si sotul pe act ,el ce cota parte are avand in vedere unele datorii la banci facute de sot pentru casa,creditele la banci sunt pe numele lui(datoriile),