avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DATORII DUPA DIVORT FARA PARTAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DATORII DUPA DIVORT FARA PARTAJ

Buna ziua,
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile date pana acum,mai am unele intrebari si va ro frumos sa ma ajuta-ti.
Nu vrem sa facem partajul,vom sta impreuna pentru copil ,dar pentru linistea mea a-s dori ca ,cheltuielile de la banci sa se imparta intr-un mod egal chiar daca sunt doar pe numele meu,nu vreau sa fiu pusa in situatia ca numai eu sa le platesc deoarece sunt facute impreuna pentru casa ,masina etc.,
Ce ma sfatuiti ,se poate face un act la notariat pentru siguranta mea!?
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: VIRGINIA RADU , Consilier juridic 15:04, 7 Decembrie 2010
Daca ati ajuns sa convietuiti sub acelasi acoperis de dragul copilului e un lucru bun , inseamna ca exista dialog civilizat. Incercati sa vorbiti cu sotul despre aceste datorii care trebuie achitate impreuna si poate este de acord , se poate face si un contract la notar intre dmv si sotul...Succes
Virginia Radu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct, posibilitate revocare Pusica Pusica Buna ziua, intrebare uzufruct referitoare la urmatoarea speta: Imobil dobandit in timpul casatoriei de catre soti, proprietate comuna, in cote egale, ... (vezi toată discuția)
Apartament mostenit, vanzare luminita25 luminita25 Doresc sa cum se vinde un apartament daca : pe contract este mama trecuta , a decedat de 9 luni , tata eate un alcoolist care a abandonat de 20 ani ... (vezi toată discuția)
Partaj prin notar sau instanta? popraz popraz Buna ziua, Eu si sotia mea vrem sa divortam cat mai repede si cat mai civilizat cu putinta. Vrem sa ne intelegem asupra custodiei copilului, program vizite, ... (vezi toată discuția)