avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate zucca

Activitate zucca

Buna ziua. As putea circula in Romania cu o masina inmatriculata in Italia pe numele tatalui meu (el are si carte de identitate italiana) pe o perioada mai mare de 90 de zile?
Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
Multumesc pentru raspunsurile acordate
Locuinta este in mediul urban, dar m-am gandit mai bine si o sa imi fac de aici din Italia doar Titlul de calatorie si in Romania buletin provizoriu sa imi pot face pasaport si sa nu am grija. O intrebare: cat este valabil Titlul de calatorie? Eu as vrea sa il fac pe la mijlocul lui septembrie dar am de gand sa merg acasa cam pe 23 decembrie.
Dar o procura ceva pe casa se poate face? Sa nu mai fie nevoita sa mearga mama in Romania
Buna ziua. Am buletinul expirat de aproape un an, si nu am nici pasaport, momentan stau in Italia si as vrea sa merg de sarbatori in Romania sa mi-l schimb. O sa iau de la ambasada romaniei din Italia o procura sa pot trece granita. Intrebarea mea este: Pot sa imi schimb buletinul sa am aceeasi adresa mergand cu contractul de casa (contractul nu este trecut pe numele meu ci al mamei) sau este nevoie sa aduc contractul aici in Italia si sa-mi faca procura pe casa fara ca mama sa fie nevoita sa mearga in Romania? Multumesc anticipat
As avea o intrebare. Am terminat un liceu profesional in Italia si as vrea sa dau la facultate in Romania, pot? Adica se poate si cu scoala profesionala? Nu doar cu liceu?:D
Discuție tesera sanitara
Buna ziua. Parintii mei lucreaza in Italia fara contract de munca si vor sa-si faca tesera sanitara europeana in Romania. Stiu ca trebuie sa dovedeasca , ca au contribuit ultimii 5 ani .. se poate sa platesc pe ultimii 5 ani sa poata face tesera? multumesc.. sper k m-am facut inteleasa
Răspuns la discuția as putea sa-mi refac buletinul?
si declaratia se poate da la ambasada romaniei in italia? :D dar aici in italia nu avem contractul de casa , e in romania. pot sa merg sa arat eu contractu si declaratia si gata?
Răspuns la discuția procura
ma refeream ca eu am buletinul expirat. si eu daca merg in romania nu pot sa mi-l refac pentru ca imi trebuie contractu de casa si eu nu sunt proprietara. si ma gandeam ca poate pot face ceva sa intru si sa ies din tara fara a fi nevoita sa imi refac buletinul si sa-l refac alta data cand o sa fie si mama cu mine.
Răspuns la discuția procura
nu