avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate dora1972

Activitate dora1972

Răspuns la discuția Taxa anuale Firma Offshore
taxele anuale le puteti achita si prin intermediul altui agent care infiinteaza companii in Seychelles, la fel se intampla si cu obtinerea de documente.
contacteaza un alt agent care sa iti poata obtine Certificate of Good Standing. La ce banca aveti contul?
angusus a scris:

Avocatul tau deja ti-a explicat situatia intr-un mod cat se poate de corect.. Odata ce documentele (inteleg ca vorbim de o copie legalizata dupa actele companiei??) au fost legalizate cu apostila in tara de emitere, aceste copii NU MAI POT FI MODIFICATE CU "PIXUL" :D, odata ce au fost alterate se considera a fi doar niste banale falsuri, care odata depistate vor atrage raspunderea atat a celui care a modificat copia legalizata cat si a ta, daca vei hotara sa te folosesti de aceste documente. Cat ti s-a cerut pe aceasta firma din Seychelles?


subscriu sfatului....am avut un client care a cumparat chipurile o firma offshore in Seychelles de pe internet de la un PFA din Brasov, a incercat sa faca o mentiune la ORC Bucuresti si i-au respins dosarul pe motiv ca nu corespundea originalul documentului cu copia certficata cu apostila. A cumparat maculatura ce sa mai vorbim...i-a scris numele in fata lui pe niste constitutive care erau emise cu doua luni inainte :O

Răspuns la discuția Firma offshore Delaware
in conditiile in care, firma din Delaware nu va detine un sediu permanent in Romania, si nu vom avea alocarea de dividente catre Dvs, ca rezident fiscal roman, atunci nu aveti obligatii fiscale catre statul roman.
Pentru a evita orice problema legata de taxarea veniturilor Dvs, folositi director si asociati nominati (de reprezentare)
Răspuns la discuția infiintare offshore
trebuie sa te interesezi daca cei care iti infiinteaza firma offshore au referinte, nu accepta sa primesti acte modificate/completate cu pixul, verifica autenticitatea apostilelor.
In plus poti cumpara firme gata infiintate, platesti doar cand primesti actele.
solutia e chiar mai simpla decat crezi, infiintezi cu vreo 600 de euro o firma offshore in Delaware si iti desfasori activitatea fara batai de cap. Atentie, nu vei avea niciodata un sediu permanent in Ro, activezi in mediul virtual. Succes
Răspuns la discuția Factura de la firma offshore
obligatoriu cereti un certificat de rezidenta fiscala de la prestator (este Delaware LLC, .inc sau Corp.?) sau macar un Certificate of Good Standing apostilat din care sa reiasa datele firmei si faptul ca are toate taxele achitate la zi si se supune regimului fiscal din tara de rezidenta.
depinde in mare masura de tara/teritoriul de unde provine asociatul offshore, pentru un Delaware LLC care sa indeplineasca functia de asociat persoana juridica nerezidenta intr-un srl romanesc ai nevoie de (iti spun din experienta):
-Certificate of Formation
-Decizia de numire a directorului/directorilor
-Statutul companiei, Bylaws sau operating agreement
-Certificat Constatator / Certificate of Good Standing sau Incumbency nu mai vechi de 30 de zile
-toate aceste acte sunt prezentate in copie legalizata cu apostila.
-Procura notariala daca este cazul/ Power of Attorney
-scrisoare de bonitate bancara
-declaratie notariala data de tine cum ca firma indeplineste conditiile prevazute de lege pt a fi asociat.
Pentru firme offshore din Belize, BVI procedura este mai complicata.
Răspuns la discuția infiintare offshore
nu stiu in Constanta dar poti lucra online sau in Bucuresti cu Laveco , Evedex , HBS...ti-am dat doar cateva exemple
nu poti desfasura activitati in scopuri lucrative la sediul social atata vreme cat este gazduit temporar la un cabinet de avocatura...si ce te faci dupa un an? nu poti prelungi sediul la avocat...