avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters180771

Activitate ContSters180771

Discuție inchidere firma
Am un s.r.l. si nu mai am activitate de 3 luni, eu si angajatul intran in somaj. Am la buget tva de 7000 lei de plata si nu am de unde sa-i dau . Nu am decat o drujba pe firma societatea fiind de exploatare forestiera.cum pot inchide firma sau ce pot face . va multumesc.
cerere pt. a conduce. solutie: admite cererea. definitiva.pronuntata in 02.04.2010. solutie dosar:in baza art.87 alin.5 din oug195/2002 art.74 lit.a si c si art.76 lit.d C.P. condamna 1an 10 luni , pedeapsa accesorie interzicerea drept. art.64 lit.a teza II-a si lit.b C.P. pe durata pedepsei principale. In baza art. 81 c.p. dispune suspendarea conditionata a exec. ped. de 3 ani si 10 luni.,term. de incercarepot. art.82c.p. In baza art.71 alin.5 c.p.dispune susp. condit. a pedepsei accesorii pe durata suspendarii conditionate a executarii pedepsei prncipale. Imi puteti explica ce inseamna aceasta solutie si cand pot conduce? va multumesc.
am intrat in somaj pe o perioada de 6 luni avand lucrat 4 ani si 5 luni. Pe C.M. mai am 15 luni de somaj , luni care nu s-au luat in considerare pt. a primi somaj 9 luni. Aceste luni nu se calculeza la plata somajului, avand 5ani si 8 luni.Va multumesc.
Discuție somaj
am lucrat la o firma in 1999-2001 si acum am intrat in somaj si nu am beneficiat de 9 luni pt. ca nu mi-a luat in considerare cei 2 ani ca scria pe cartea de munca ca nu se face dovada platii contributiei de somaj la firma respectiva, firma care nu mai functioneaza si nu intra nici la vechime. Ce pot face? Multumesc.
Discuție dosar penal
in mai-iulie 2009 am dus lemne la scolile dintr-o comuna eu avand o firma, prin noiembrie am fost chemat sa dau o declaratie ca s-a dus cantitatea respectiva, afland ca a venit al director si l-a acuzat pe primar ca nu este toata cantitatea, facan plangere la politie. Eu am depus avizele si notele de receptie semnate de primarie pt. cantitatea din contract, iar acum am primit citatia de MARTOR-FAPTUITOR. Ce trebuie sa fac?
AM PRIMIT ACUM 8 LUNI 1 AN CU SUSPENDARE PT. CA NU AM FOST LA PROBE BIOLOGICE PT. ALCOOL, DAR AM AVUT 0,54MG/L IN APARAT. CAND POT DA PT. PERMIS , SI UNDE TREBUIE SA MA MAI DUC PANA ATUNCI? VA MULTUMESC.