avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere firma

Am un s.r.l. si nu mai am activitate de 3 luni, eu si angajatul intran in somaj. Am la buget tva de 7000 lei de plata si nu am de unde sa-i dau . Nu am decat o drujba pe firma societatea fiind de exploatare forestiera.cum pot inchide firma sau ce pot face . va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 20:40, 21 Martie 2011
puteti, pe fondul pretextului ca nu veti putea redresa activitatea intreprinderii... dar trebuie sa veniti cu un raport care sa dovedeasca asta ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa / ii / if sau srl (platitor de tva) alexpopescu70 alexpopescu70 Buna ziua, Vreau sa infiintez un PFA / II / IF sau SRL ce va desfasura activitatea de comert mobilier copii catre persoane juridice (platitoare de ... (vezi toată discuția)
Pfa criterii dpdv anaf-important ContSters109653 ContSters109653 De joia trecuta, Fiscul are puterea de a declara drept „activitati dependente” si de a taxa ca venituri din salarii toate activitatile desfasurate ... (vezi toată discuția)
Cuma se poate inchide o firma cu datorii? lakygaby lakygaby Buna ziua,ma intereseaza cum a-si putea sa inchid sau sa o vand o firma care din cauza crizei si regimului din tara asta nu am mai reusit sa fie redresata si a ... (vezi toată discuția)