avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere firma

Am un s.r.l. si nu mai am activitate de 3 luni, eu si angajatul intran in somaj. Am la buget tva de 7000 lei de plata si nu am de unde sa-i dau . Nu am decat o drujba pe firma societatea fiind de exploatare forestiera.cum pot inchide firma sau ce pot face . va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 20:40, 21 Martie 2011
puteti, pe fondul pretextului ca nu veti putea redresa activitatea intreprinderii... dar trebuie sa veniti cu un raport care sa dovedeasca asta ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa / ii / if sau srl (platitor de tva) alexpopescu70 alexpopescu70 Buna ziua, Vreau sa infiintez un PFA / II / IF sau SRL ce va desfasura activitatea de comert mobilier copii catre persoane juridice (platitoare de ... (vezi toată discuția)
Pfa criterii dpdv anaf-important ContSters109653 ContSters109653 De joia trecuta, Fiscul are puterea de a declara drept „activitati dependente” si de a taxa ca venituri din salarii toate activitatile desfasurate ... (vezi toată discuția)
Cuma se poate inchide o firma cu datorii? lakygaby lakygaby Buna ziua,ma intereseaza cum a-si putea sa inchid sau sa o vand o firma care din cauza crizei si regimului din tara asta nu am mai reusit sa fie redresata si a ... (vezi toată discuția)