avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate iancustirbu

Activitate iancustirbu

daca firma ar face greseli de calcul,ar avea reclamatii si anrsc nu ar ierta pe nimeni,le-ar retrage autorizatia .
Eu am mers la circa financiara la biroul relatii cu asociattiile de proprietari si am intrebat .
Mi-au spus ca pot plati in continuare pe conventie civila.Daca era sa nu fie valabila nu imi respingeau?

Am si femeia de servici si fochist pensionari si pe conventii civile conform codului civil.

Luna de luna platesc impozitul si declaratia 100 o depun luna de luna pana pe 25.
In fiecare luna primesc acasa scrisoare doveditoare ca nu am creantele si sunt la zi.
Sunt administrator la o asociatie de proprietari pe baza unei conventii civile.Eu platesc doar impozit ca sunt pensionar cu declaratia 100.
In declaratie scrie contract individuala/conventie prestari servicii conform codului civil.
De ce nu ar fi valabil?

Am auzit administratori ca unii au primit amenda pentru conventia civila.

am auzit discutii ca unele din asoc de proprietari au primit amenda pentru angajarea cu conventie.
Răspuns la discuția nelamuriri OUG 58/2010 si 82/2010
Mail catre Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti
Strada Branduselor, nr. 2-4, sct. 3, Bucuresti - [ link extern ]
Tel.: 315.39.29; 314.27.57
[ link extern ]

Intrebare
Asociatia are 3 angajati,toti 3 cu conventie civila
(administrator-pensionar,cenzor-baza calcul in alta parte,ingrijitor-baza calcul in
alta parte).
Ce obligatii de plata a contributiei la FAAS are Asociatia de Proprietari.

Multumim .

Raspuns:

art. 257/legea 95/2006, ordin CNAS nr. 617/2007, cu modificarile si completarile
ulterioare
Obligatia de plata a contributiei de sanatate revine persoanei fizice angajata in
baza conventiei civile, fiind aplicabile in legatura cu aceasta contributie Legea nr.
95/2006 si OPCNAS nr. 617/2007.
termenul de declarare si plata este anual, pana la data de 25 a lunii ianuarie a
anului urmator celui pentru care se face plata.

cristina calinoiu
cristina.calinoiu@casmb.ro
sef birou purtator de cuvant
Răspuns la discuția Teava comuna apa rece
da,e parte comuna pentru ca este teul pe teava verticala.