avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Activitate gheiancu_47

Activitate gheiancu_47

vreu sa reziliez contractul la internet dar vreau sa pastrez telefonul fix se poate ??
Discuție calcul salarial
din 720 lei cat mai iau
Discuție drept salarial
am un salariu de 720 lei din care se plateste darile catre stat ,poate sa-mi spuna cineva cati banii ar trebui sa iau .mentionand ca nu plateste spor de vecime sau ore de noapte
am formulat o intrebare ieri pe forum -despre drepturile muncii, si nu am primit niciun raspuns ,se poate asa ceva
sunt ag de paza la firma nu dau numele .din luna mai 2010 ,mia incheiat conventie civila in prima luna de 720 lei, apoi a zis ca nu poate sa-mi ofere a doua luna decat 600 lei ,si de atunci ma duce cu vb ca-mi mareste salariu,sunt intr-un obiectiv unde santem 3 agenti dintre care 1.ag cu carte de munca -salariu 865 lei ,2.un fost militar iesit la pensie - conventie civila de 600 lei ; 3 eu -conventie civila din luna mai -600 lei mentionand ca santem toti calificati si atestati de politie pentru serv de paza si cu permis port-arma invatati-ma ce sa fac pentru ca din 504 nu am cum sa traiesc si de ce nu sunt platit pentru calificarea de ag de paza.va multumesc
cat tim se poate sta in conventie civila
este obligatorie asigurarea locuintei
care este limita de varsta de pensionare si limita de ani de vechime
Discuție cont paypal
cum pot sa deschid un cont paypal daca nu am un card ,imi cere la finalizare un numar de card ,va rog ajutati-ma