ma indoiesc ca, conducerea spitaluilui va fi deacord cu reangajarea dupa iesirea la pensie.va incerca printr-o audienta.
va multumesc tuturor pentru raspunsuri
buna seara
mama mea indeplinea conditiile de pensionare din martie 2012, dar acum cei de la spitalul unde lucreaza o someaza sa depuna dosarul. cum poate evita pensionarea?ar dori sa mai stea pana in ianuarie sa prinda marirea salariala. exista vreo cale legala si cum trebuie procedat daca da?
va multumesc
am incheiat pe 30 aug un contract cu o firma ce ar fi trebuit sa-mi izoleze apartamentul.persoana care a incheiat contractul, nu l-a citit.nici pana azi nu mi-au facut lucrarea. singurul punct din contract favorabil noua:"pretul se va plati in numerar la data efectuarii prestatiei(la termenul stabilit in prezentul contract sau esalonat)".pretul fost achitat integral pe 30 aug. il putem acuza de inselatorie pe administrator?ce masuri legale putem lua?va multumesc anticipat
buna ziua
am primit raspunsul de la itm: daca aveti nemultumiri asupra sumei primite trebuie sa va adresati instanteti de judecata competente. conform art 67 din lg 168/1999(A) privind solutionarea conflictelor de munca"confilctele in legatura cu incheierea , executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractelor individuale de munca sunt conflicte de drepturi, iar solutionarea acestora se face de catre instantele judecatoresti(art70)''
m-au lamurit...chiar nu pot face un control desi e evident ca nu mi s-a dat suma intreaga?
ma indoiesc ca ar exista un astfel de contract la nivel de unitate. cei de la itm sustin ca nu intra in atributiile lor sa verifice salariul mediu pe unitate. ma puteti ajuta va rog cu vreo lege care specifica si aceasta atributie?pentru ca suntem in romania, itm protejeaza angajatorul care a scapat de amenda platindu-mi 500 ron in conditiile in care eu cand am plecat de la ei aveam 650.
va multumesc