avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... se poate incadra la inselatorie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

se poate incadra la inselatorie?

am incheiat pe 30 aug un contract cu o firma ce ar fi trebuit sa-mi izoleze apartamentul.persoana care a incheiat contractul, nu l-a citit.nici pana azi nu mi-au facut lucrarea. singurul punct din contract favorabil noua:"pretul se va plati in numerar la data efectuarii prestatiei(la termenul stabilit in prezentul contract sau esalonat)".pretul fost achitat integral pe 30 aug. il putem acuza de inselatorie pe administrator?ce masuri legale putem lua?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tudorana , utilizator 11:40, 13 Octombrie 2011
Faceti plangere la politie, nu va costa nimic si daca este vorba de inselaciune vor declansa urmarirea penala. Insa, pare mai mult un litigiu civil (daca ati contractat lucrarea in calitate de persoana fizica).
da, persoana fizica...dar opc?garda finanicara(nu mi-a dat factura)?alte institutii?ca nici la telefon nu raspunde...
la OPC mergeti daca a facut o lucrare de proasta calitate,la garda financiara are alte atrubutii...Politie/Instanta..este solutia.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie sally_daisy sally_daisy Buna dimineata tuturor, As dori un sfat in ceea ce priveste o situatie cu care ma confrunt si refuz sa cred ca nu exista o rezolvare. Cu doua saptamani in ... (vezi toată discuția)
Lucrari de izolatie a blocului prost executate jacquelline jacquelline Buna ziua! Am urmatoarea problema: in primavara am facut izolatia exterioara a blocului in care locuiesc. Pe partea unde am eu apartamentul au fost montate ... (vezi toată discuția)
Amenintari trimitere in judecata fxxkvic fxxkvic Buna seara povestea mea suna cam asa:am gasit pe internet un domn care cumpara telefoane defecte,i-am trimis omului poze cu telefonul i-am precizat ce defect ... (vezi toată discuția)