Firma are sediul in Delaware si a fost trimisa prin posta din Paris.Ro are tratat de evitare a dublei impozitari cu SUA,iar Delaware face parte din acest stat.
Buna ziua,am primit o factura pentru consultanta IT de la firma ofshorre iar cei de la finante nu accepta sa o considere la cheltuieli deductibile si-mi cer impozitul pe profit la ea,ce trebuie sa fac?Multumesc.
Buna ziua,am de primit o factura de la o firma cu sediul in Delaware(ofshorre),pentru consultanta IT,realizare site,etc,in aceea factura furnizorul serviciului trebuie sa treaca si tva sau nu este obligatoriu.Multumesc mult si o zii buna la toata lumea.
Buna seara,o firma ofshorre poate factura servicii de consultanta unui srl din ro?Cum sr procedeaza in acest caz pentru a nu avea probleme cu finantele din ro?E vorba de consultanta in IT.Multumesc si o seara buna .
Buna ziua,as dorii si eu sa stiu cum se poate prelua o firma cu datorii de catre un ofshorre cu sediul in Delaware,si care este procedura legal in acest sens.Multumesc mult si o zii buna tuturor.
Buna ziua,pamintul era o mostenire a tatalui de la parintii sai dar nu avea titlu de proprietate asupra lui.Cred ca si copii sai aveam ceva drept de acolo.Va multumesc si o zii buna.