avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Activitate Michael65

Activitate Michael65

Răspuns la discuția Factura de la firma offshore
Da,are acest Certificate of Good Standing apostilat
Răspuns la discuția Factura de la firma offshore
Da multumesc si o zii buna sa aveti.
Răspuns la discuția Factura de la firma offshore
Firma are sediul in Delaware si a fost trimisa prin posta din Paris.Ro are tratat de evitare a dublei impozitari cu SUA,iar Delaware face parte din acest stat.
Buna ziua,am primit o factura pentru consultanta IT de la firma ofshorre iar cei de la finante nu accepta sa o considere la cheltuieli deductibile si-mi cer impozitul pe profit la ea,ce trebuie sa fac?Multumesc.
Răspuns la discuția Factura ofshorre
multumesc mult pentru raspuns,o seara buna tuturor.
Buna ziua,am de primit o factura de la o firma cu sediul in Delaware(ofshorre),pentru consultanta IT,realizare site,etc,in aceea factura furnizorul serviciului trebuie sa treaca si tva sau nu este obligatoriu.Multumesc mult si o zii buna la toata lumea.
Răspuns la discuția factua ofshorre
Multumesc pentru raspuns,sper saa nu fie vre-o problema cu finantele din ro mei ales nefiind vorba de sume mari.O zii buna tuturor.
Discuție factua ofshorre
Buna seara,o firma ofshorre poate factura servicii de consultanta unui srl din ro?Cum sr procedeaza in acest caz pentru a nu avea probleme cu finantele din ro?E vorba de consultanta in IT.Multumesc si o seara buna .
Buna ziua,as dorii si eu sa stiu cum se poate prelua o firma cu datorii de catre un ofshorre cu sediul in Delaware,si care este procedura legal in acest sens.Multumesc mult si o zii buna tuturor.
Buna ziua,pamintul era o mostenire a tatalui de la parintii sai dar nu avea titlu de proprietate asupra lui.Cred ca si copii sai aveam ceva drept de acolo.Va multumesc si o zii buna.