avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preluare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preluare firma

Buna ziua,as dorii si eu sa stiu cum se poate prelua o firma cu datorii de catre un ofshorre cu sediul in Delaware,si care este procedura legal in acest sens.Multumesc mult si o zii buna tuturor.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:23, 9 Februarie 2012
se face o majorare de capital social cu aducerea in societate a offshore si apoi se face o cesiune de parti sociale de la fostul asociat catre cel nou.
In acest fel evitati opozitia ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozitie la cesiune parti sociale ? eugen82 eugen82 sint asociat unic in SRL si doresc sa cesionez o parte din actiuni unei alte persoane pe care am numit-o recent administrator am inteles ca cesiunea se face ... (vezi toată discuția)
Preluari firme Cristina Vasile Cristina Vasile Stimabililor, tot primesc emailuri cu urmatoarele, drept pentru care va rog sa-mi spuneti ce parere aveti, daca s-a ,,inhamat\" cineva la o astfel de ... (vezi toată discuția)
Orc av.T.M. av.T.M. Buna ziua. As dori sa vand firma cuiva insa am datorii la stat si daca as face cesiune de creanta am inteles ca Finantele ar face opozitie. Am inteles ca ar ... (vezi toată discuția)