avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters182462

Activitate ContSters182462

Răspuns la discuția ce pedeapsa pot lua?
plangerea a fost retrasa de el......nu mai are pretentii......da astia de la politie au spus ca ramane fapta penala........ banii i am luat in timp ce stateam la acesta in camera......
pentru a primi un raspuns cat mai detaliat trebuie sa explicati mai pe larg problema dumneavoastra!cine nu plateste?
Răspuns la discuția Accidente usoare
nici eu nu am auzit sa se dea amenda de 5 mil in fiecare saptamana.....cred ca e un mijloc de intimidare.......oricum cel mai bine ar fi sa te interesezi si sa gasesti soferul respectiv.....unul din prietenii tai tre sa stie ceva.....lipsa de cooperare nu ti poate face decat rau:(
cat dureaza reabilitarea?? ce se intampla daca nu ma prezint l proces?
nu am antecedente penale.......o alta intrebare imi va afecta sansele de a obtine permis de conducere pedeapsa cu suspendare?
buna ziua numele meu este teliban vlad si in urma cu 6 lun i am comis un furt din locuinta unui prieten...........in vloare de 1700 de ron.....acesta a facut o plangere la politie unde am recunoscut fapta si am returnat intreg prejudiciul partii vatamate...
dosarul meu a fost inaintat la parchet unde am fost audiat de procuror am confirmat cele declarate si mi a spus ca ain luna ianuarie o sa mi vina o citatie pt a ma prezenta la judecatorie.....mentionez ca partea vatamata nu se mai constituie ca parte civila in proces..........care e pedeapsa pe care o pot lua??avand in vedere ca pagubele au fost acoperite......am intrebat de procuror si de politistii care au condus ancheta si au spus ca o sa iau cv cu suspendare?asa este??
buna ziua am o problema mam inteles pe un site nu dau nume cu cineva sa facem schimb de telefoane prin posta.
problema e ca am cazut de acord sa trimitem produsele amandoi odata fapt dus la indeplinire doar de mine......deoarece perosana respective nu mi a pus nici un colet..........
am ramas pierdut de un n95?
in ce conditii pot apela la politie?