avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Activitate elena_es

Activitate elena_es

elena_es a scris:

gi-jane2 a scris:

Ala care pierde procesul.
Daca au ajuns la proces, cheltuielile se avanseaza de catre reclamant si daca se admite cererea asa cum a fost formulata, paratul plateste cheltuieli de judecata, adica cat a fost avocatul, taxa de timbru etc.

Nu cota parte in funcție de moștenire ?

Îmi cer scuze …. Cred ca n am formulat bine întrebarea, in cazul in care e un reclamant și 2 pârâți și fiecare câștiga o cota parte din mostenire( in instanța ) cum se împart cheltuielile de judecată ?
Multumesc pt eventualele răspunsuri ….

gi-jane2 a scris:

Ala care pierde procesul.
Daca au ajuns la proces, cheltuielile se avanseaza de catre reclamant si daca se admite cererea asa cum a fost formulata, paratul plateste cheltuieli de judecata, adica cat a fost avocatul, taxa de timbru etc.

Nu cota parte in funcție de moștenire ?
Cheltuieli judecată succesiune

Buna ziua, in cazul unui proces pt succesiune între frați, cine achita cheltuielile de judecată ?
Multumesc !
Buna ziua,baiatul meu are permis de conducere romanesc dar are rezidenta in Spania si categoriile B si C luate aici,apoi si-a luat in Romania categoria CE si CPI-ul.....lucreaza aici ca si camionero si i-a venit acasa o instiintare de la Directia de Trafico cum ca nu mai are puncte si ca permisul ii este suspendat pt o perioada de 6 luni(3 luni daca dovedeste ca e frofesionist-sofer ) Este legal sa-i ia puncte de pe permisul romanesc?........Multumesc frumos...
Putin bun simt daca ai avea nu i-ai mai spune bunicii tale batrana.....puteai s-o numesti bunica dar asta dovedeste ce fel de caracter si educatie ai....Sper din suflet ca bunica ta sa aiba parte de o batranete linistita si cu multa sanatate...
multumesc din suflet ,o saptamana buna va doresc !
buna ziua,
intrebarea mea este urmatoarea.....
am un pre-contract de vanzare cump al unui imobil,am dat un avans iar acum vreau sa trimit jumatate din suma de achizitie a apartamentului....(specific ca eu nu locuiesc in romania)....daca trimit banii prin transfer bancar catre constructor e...ok?...
multumesc anticipat ...
cele bune !