avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis romanesc... poate sa-mi ia puncte in Spania ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis romanesc... poate sa-mi ia puncte in Spania ?

Buna ziua,baiatul meu are permis de conducere romanesc dar are rezidenta in Spania si categoriile B si C luate aici,apoi si-a luat in Romania categoria CE si CPI-ul.....lucreaza aici ca si camionero si i-a venit acasa o instiintare de la Directia de Trafico cum ca nu mai are puncte si ca permisul ii este suspendat pt o perioada de 6 luni(3 luni daca dovedeste ca e frofesionist-sofer ) Este legal sa-i ia puncte de pe permisul romanesc?........Multumesc frumos...
Cel mai recent răspuns: renatapopescu , utilizator 15:17, 6 Ianuarie 2015
da.este permis european.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis eliberat de autoritatile spaniole suspendat radu197837 radu197837 buna seara va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema,,sunt rezident in spania si am luat permisul de conducere acolo in madrid mam intors acasa acum ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis de conducere francez Andrei ciobanu199714 Andrei ciobanu199714 Buna ziua am obținut permisul de conducere în franța în urmă cu 5 ani iar acum am incercat sa il schimb in românesc pentru a face scoala de șoferi ... (vezi toată discuția)
Pot sa obtin permisul in strainatate? artur8411 artur8411 Buna ziua Am si eu o problema mi-sa retinut permisul de conducere in vederea anulari acum aproape de 1ani jumate am facut o prostie si da suport consecintele ... (vezi toată discuția)