avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis de conducere Francez
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis de conducere Francez

Buna ziua am obținut permisul de conducere în franța în urmă cu 5 ani iar acum am incercat sa il schimb in românesc pentru a face scoala de șoferi pentru categoria C . După 2 saptamani am fost sunat si anunțat că autoritățile franceze au refuzat schimbarea . Tin sa mentionez ca nu am nici o abatere in franta sau romania , permisul este valid si am puncte pe el si nu am nici o amendă.
A mai pățit cineva asa ceva si care ar fii rezolvarea .Multumesc!
Cel mai recent răspuns: flrpal , utilizator 23:51, 15 Mai 2020
Ca sa poti schimba permisul cu unul Romanesc trebuie sa renunti la Rezidenta franceza si sa locuiesti consecutiv mai mult de 6 luni in Romania dupa nu mai este nici o problema.
Citeste DIRECTIVA 2006/126/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI
din 20 decembrie 2006 privind permisele de conducere (reformată)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea permisului de conducere cetatean vest-european cu rezidenta in romania dbdb dbdb Stimate doamne, stimati domni, va rog sa ma ajutati in problema sus-mentionata. Concret este vorba de un cetatean belgian cu permis de conducere german ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere nemțesc M GEORGE M GEORGE Salutare:am si eu o intrebare:locuiesc in Germania am permis de conducere nemțesc din pacate mi a fost suspendat. Intrebare:pot conduce cu permisul de ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere Marek11 Marek11 Sunt rezident in Italia.Am obținut permisul de conducere în Italia, școală de șoferi examen. Mia fost suspendat pe o perioada de 3 ani. Vreau să revin in ... (vezi toată discuția)