avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate ionela rafiu

Activitate ionela rafiu

În cazul în care divorțez de soțul meu și copiii rămân cu mine, cât ar trebui sa plătească tatăl pensie de întreținere pentru cei 2 copii, în condițiile în care el are și poprire pe salariu în cuantum de 50%pentru 2 credite restante? Ce șanse am să obțin pensie pentru copiii mei?
Nu dați banii înainte, sunt tepari.Am patit-o și eu cu o firmă din Arad.Acum sunt muncă în străinătate și nu am platit nimic, nici transportul.Exista și firme serioase, își recuperează banii ulterior.
Si,da,poate fi si bunica copilului reprezentant legal.Poate fi orice persoana in care aveti dumneavoastra incredere.
Se poate cumpara locuinta pe numele copilului dar trebuie sa aiba un reprezentant legal care sa i administreze bunurile pana la varsta majoratului.Specificati asta in contractul de vanzare-cumparare.Administratorul sa nu poata instraina bunul respectiv.
Răspuns la discuția Poprire alocație de stat
Soțul a mers la bancă și acolo i au spus că în contul respectiv nu are nici un ban
Discuție Credit restant
Bună ziua, am avut un credit la banca și nu am mai putut plăti.Am primit de la executor judecătoresc o înștiințare că am de plată 2025 lei, ulterior am primit și de la o firmă de recuperare către care banca a vândut creditul o înștiințare că am de platit până în 1100 lei.Intrebarea mea este cât și cui plătesc în situația aceasta.Multumesc frumos!
Bună seara, mă confrunt cu următoarea situație: alocația copilului a fost virata la cerere în contul de salariu al soțului.Sotul nu mai lucrează la acel loc de muncă de 2 ani și jumătate, în contul respectiv intra numai alocația.Intre timp soțul a rămas restant la un credit pentru care banca își retrăgea rata din acel cont de salariu cu acceptul soțului.Intrebarea mea este următoarea: banca are voie să retragă și alocația copiilor sau numai veniturile proprii ale soțului? Mulțumesc frumos!
Buna ziua!In urma cu 2 ani am avut un credit la o banca pe care nu am reusit sa il achit.Creditul respectiv se afla acum la un birou executor judecatoresc cu care am luat legatura si am stabilit sa platesc esalonat in contul pe care l au specificat in notificare.Intrebarea mea este:este normal ca o persoana reprezentanta a bancii sa mai sune la firma unde lucrez si sa le impuna sa mi faca poprire pe salariu?Practic ei (banca)mai au vreo legatura cu acest credit din moment ce se ocupa un executor judecatoresc?