avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie la banca
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie la banca

Buna ziua!In urma cu 2 ani am avut un credit la o banca pe care nu am reusit sa il achit.Creditul respectiv se afla acum la un birou executor judecatoresc cu care am luat legatura si am stabilit sa platesc esalonat in contul pe care l au specificat in notificare.Intrebarea mea este:este normal ca o persoana reprezentanta a bancii sa mai sune la firma unde lucrez si sa le impuna sa mi faca poprire pe salariu?Practic ei (banca)mai au vreo legatura cu acest credit din moment ce se ocupa un executor judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:42, 6 Martie 2017
Mai au legatura in calitate de creditor,executorul indeplineste dispozitiile date de creditror.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita justme8 justme8 am avut un credit de nevoi personale pe care nu am reusit sa l achit in intregime, adica am achitat suma luata de la banca fara dobanzile aferente ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pascanu pascanu daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)
Prescriere rata la banca ardnaxela15 ardnaxela15 Buna seara, As avea si eu o nelamurire: In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)