avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate akantha

Activitate akantha

Concediu prenatal postnatal.
Buna ziua, in 04.martie m am angajat cu norma intreaga, iar jobul anterior l-am pastrat cu contract 2 h. A venit timpul sa intru in concediu prenatal. Intru la ambele firme.? Va multumesc
buna seara.
mama mea (Ana) a dat bani bunici mele (Floarea) sa o imprumute pe cealalta fica (Titi) . Ana neefiind in tara a trimis bani Floarei si sa facut contract de imprumut intre Floarea si Titi.
bunica e bolnava iar Titi nu are deloc grija de ea. in contul banilor impumutati cu dobanda aferenta Ana si Floarea doresc ca gospodaria Floarei sa ramana in exclusivitate Anei.
mentionez ca pe extrasul de carte funciara la B2 proprietari apar amandoi bunici..
nu stim cum sa procedam. ce solutii sunt tinand cont ca Titi are datorie fata de bunica (cu bani Anei avem dovada ca Ana a trimis bani) , si da dovada de abandon fata de bunica. care e vaduva.
va multumesc pentru orice sfat . noi nu stim de unde sa incepem..
Răspuns la discuția impartire avere.
testamentul, insa poate fi atacat de copiilul tatului din casatoria anterioara#-o, ?
Răspuns la discuția impartire avere.
va multumesc foarte mult,!!
as dori un sfat....

parintii vor sa lase situatia averi, lamurita de acum, adica sa decida ei cine primeste ce, (exista un copil al tatalui afara din casatorie.)

- care este cea mai sigura si ieftina forma de a se face lucrul acesta?

- daca judecatoria da o sntinta de divort, aceasta este revocabila?

va multumesc.:)

Răspuns la discuția Cand poate beneficia de pensie?
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. :D

atunci nu am avut eu informatiile corecte... mi sa spus ca pentru 4 ani de munca in grupa II se adauga 1 an la stagiu de cotizare!
da, toata perioada este inainte de 2001... mama de atunci nu mai lucreaza in Romania.
este vorba despre gruapa II, m-am exprimat eu gresit.
vreau sa intreb daca mama are dreptul la pensie

este nascuta la 03.11.1956
are 27 de ani de munca in categoria II.
si 5 copii

nu are stagiul complet de cotizare. cum se procedeaza?

va multumesc

Răspuns la discuția partaj
ata nu asteapta nici un fel de despagubire materiala de la mama.... doar sa pastreze dreptul de uzufruct

valoarea totala a apartamentelor este:

Romania- 55 000 e
Strainatate 55 000 e acesta are mai putin de 3 ani de cand este cumparat).

Partajul pentru apartamentul din strainatate se poate face doar daca accepta banca ca mama sa ramana cu rata?

Care este cel mai avantajos mod de a face partajul in cazul lor?

Va multumesc,