avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Activitate ammazon

Activitate ammazon

Bună ziua,
Vreau să dezbat o succesiune după bunici și întâmpin următoarea situație:
În anul 1982 s-a făcut succesiunea după aceștia, iar dintre cei 4 frați, 3 au renunțat la moștenire în favoarea celui de-al patrulea, care locuia acolo și a avut grijă de bunicii mei. La acea vreme succesiunea conținea doar locul de casă, adică 250 de mp.
În anul 1994 a fost emis un titlu de proprietate pentru această proprietate, însă, în loc să apară la titular doar fiul în favoarea căruia renunțaseră ceilalți, apar toți cei 4 moștenitori.
Am încercat să scot Anexa 24 de la primărie însă m-am lovit de aceste documente care se bat cap în cap.
Cum aș putea să rezolv problema și să merg mai departe cu succesiunea? Se pot ignora actele de succesiune emise în anul 1982 și să se ia drept reper titlul de proprietate emis în anul 1994, sau trebuie să trec prin instanță și să modific acel titlu?
Menționez că indiferent ce acte se iau în considerare, nu modifică cu absolut nimic numărul moștenitorilor sau suprafețele ce intră la succesiune.
Mulțumesc anticipat!
Da, soția a cerut divorț din culpă comună.
Nu sunt pe aceeași lungime de undă cu avocatul și i-am plătit și onorariul în avans.
Nu sunt mulțumit cum a făcut întâmpinarea și nu vrea să țină cont de ceea ce îi indic eu să scrie.
Starea mea emoțională e foarte deteriorată în prezent.
O să vreau să facem și partajul însă poate ne înțelegem și merge la notar.
Avocatul meu însă, insistă să bage această cerere.
Bună seara!
Soția mea a demarat acțiunea de divorț în instanță. În comunicare se cere desfacerea căsătoriei și revenirea la numele inițial, și obligarea mea la plata cheltuielilor de judecată, a taxei judiciare de timbru și a onorariului pentru avocat.
Motivul divorțului este acela că ea are pe altcineva însă în motivare spune că ea câștigă mai bine decât mine și de fapt acesta ar fi motivul.
A atașat și documente din care să reiasă că a avut venituri mai mari decât ale mele.
În momentul în care depun întâmpinarea, să depun și cererea reconvențională sau nu?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Cum îmi pot recupera banii
Și în acest caz cum îmi pot recupera banii?
Răspuns la discuția Cum îmi pot recupera banii
Eu cred că este înșelăciune.
Bună seara,
Am o problemă mai delicată și anume:
În data de 02.07.2017 am recoltat grâul iar recolta am dus-o la baza Videle, județul Teleorman. Am primit documente justificative pentru cantitatea de produse, mi s-a operat în carnetul de producător unde mi s-a scris și ce sumă voi primi pe cereale. În mod normal, în astfel de cazuri, banii intră în cont în maxim 5 zile de la data când produsele sunt duse la bază.
În cazul de față, au trecut peste 30 de zile și banii nu au intrat. Am luat legătura telefonic aproape zilnic cu reprezentanții firmei care mi-a cumpărat produsele însă nu primesc altceva drept răspuns decât minciuni și amânări de pe o zi pe alta.
Eu am facturi de achitat și depind de acei bani.
În această situație sunt și alți fermieri care și-au vândut producția către această firmă.
În cazul de față unde trebuie să depun plângerea? La poliția Videle pentru că acolo s-a desfășurat tranzacția, la secția de poliție din București de care aparțin, la poliția Constanța pentru că de acolo este firma?
Plângerea se depune întâi la poliție sau pot face direct la Parchet? În cazul în care pot face direct la Parchet intervine aceeași problemă, la care parchet trebuie depusă aceasta?
Ce altă soluție îmi recomandați pentru a-mi recupera banii?

Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Bună ziua

Am trei petiții depuse la o secție de poliție din zona rurală, la care nu am primit răspunsuri nici după 80 de zile din momentul depunerii.
Unde aș putea să fac sesizare pentru că nu am primit răspuns? Unde se afla mai exact acest Contencios Administrativ, la parchet sau la conducerea poliției?
Cum ar trebui să arate sesizarea pe care o fac?

Vă mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția Sediu societate
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Sediu societate
Daca am un alt imobil, la care detin PV de vanzare-cumparare, acesta poate fi stabilit ca sediu social, in baza acestui act?