avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate MHT RICA

Activitate MHT RICA

Buna

poate o persoana sa aiba pensie de handicap si pensie de boala? adika 2 pensii.

MUltumesc.
Buna ziua

bna ziua

avem un telefon fix impreuna cu internet, am fost sunati in luna decembrie 2010 ca sa ni se faca o noua oferta pentru telefon ni sa spus ca vom plati mai putin , ca vom avea reduceri , am primit factura in ianuarie si pentru telefon platim dublu ca pana acuma si nu avem acea reducere promisa.

Noi nu avem semnat contract cu firma de telefonie , putem sa renuntam la acest serviciu ? exista doar un acord verbal nu suntem multumiti ei au prelungit automat contractul cu 2 ani . La noi internetul este legat de telefon , contractul pentru internet expira in 2012, am prelungi

Multumesc.
Răspuns la discuția AJUTOR
Va multumesc.
Discuție AJUTOR
BUna ziua

avem un telefon fix impreuna cu internet, am fost sunati in luna decembrie 2010 ca sa ni se faca o noua oferta pentru telefon ni sa spus ca vom plati mai putin , ca vom avea reduceri , am primit factura in ianuarie si pentru telefon platim dublu ca pana acuma si nu avem acea reducere promisa.

Noi nu avem semnat contract cu firma de telefonie , putem sa renuntam la acest serviciu ? nu suntem multumiti ei au prelungit automat contractul cu 2 ani .

Acordul verbal poate fi consuderat un contract?

Multumesc.
Am inteles ca se ofera cazare gratuita .
BUna ziua

am primit o oferta de lucru in ITALIA , PE o perioada de 6-7 luni in domeniul hotelier-turistic, de la niste d-re . A fost cineva in Italia ? care este nivelul salarial? si care sunt conditiile. as dori pareri de la cei care au mai fost plecati.

Multumesc.
Discuție AJUTOR
BUna ziua,

Cum este mai bine, ce imi recomandati sa lucrez cu CIM sau sa imi fca un PFA si sa lucrez ca si persoana fizica ?

MUltumesc.
Discuție Pensionare
BUna

Tata s-a nascut in anul 1952, lucreaza din 1972 la inceput a lucrat cu substante periculoase din cate am inteles si a primit ceva beneficii , dansul la ce varsta se poate pensiona? Din 1972 lucreaza la aceeasi intreprindere.

Multumesc.
Discuție Prima casa
BUna

care sunt conditiile pentru a intra in Programul Prima Casa?
Buna ziua,

vreau sa deschid o casa amanet, care sunt conditiile de functionare?