avem un telefon fix impreuna cu internet, am fost sunati in luna decembrie 2010 ca sa ni se faca o noua oferta pentru telefon ni sa spus ca vom plati mai putin , ca vom avea reduceri , am primit factura in ianuarie si pentru telefon platim dublu ca pana acuma si nu avem acea reducere promisa.
Noi nu avem semnat contract cu firma de telefonie , putem sa renuntam la acest serviciu ? exista doar un acord verbal nu suntem multumiti ei au prelungit automat contractul cu 2 ani . La noi internetul este legat de telefon , contractul pentru internet expira in 2012, am prelungi
avem un telefon fix impreuna cu internet, am fost sunati in luna decembrie 2010 ca sa ni se faca o noua oferta pentru telefon ni sa spus ca vom plati mai putin , ca vom avea reduceri , am primit factura in ianuarie si pentru telefon platim dublu ca pana acuma si nu avem acea reducere promisa.
Noi nu avem semnat contract cu firma de telefonie , putem sa renuntam la acest serviciu ? nu suntem multumiti ei au prelungit automat contractul cu 2 ani .
am primit o oferta de lucru in ITALIA , PE o perioada de 6-7 luni in domeniul hotelier-turistic, de la niste d-re . A fost cineva in Italia ? care este nivelul salarial? si care sunt conditiile. as dori pareri de la cei care au mai fost plecati.
Tata s-a nascut in anul 1952, lucreaza din 1972 la inceput a lucrat cu substante periculoase din cate am inteles si a primit ceva beneficii , dansul la ce varsta se poate pensiona? Din 1972 lucreaza la aceeasi intreprindere.