avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate b_mario77

Activitate b_mario77

Bună seara! Dacă am permisul anulat și am masina parcata în spatele blocului ( deci nu pot muta masina ,ca nu am permis) , îmi poate ridica politia locala mașina dacă nu am itp și asigurare? Impozitul pe masina este plătit.Multumesc!
Asa spune ....promisiune de vânzare cumpărare cu un contract de superficie
Adică nu as vrea sa fac un contract pe o perioada de timp (ex.superficie ),sa I schimbe destinația sa construiască pe teren ,sa nu l mai pot scoate de pe teren.Ideea e ca persoana se obliga sa-mi cumpere terenul doar în cazul în care obtinele toate avizele pentru montarea panourilor.Multumesc!

gi-jane2 a scris:

Depinde ce riscuri vreti sa acoperiti si ce doriti execut de la acea societate si pe cT timp

Deci as putea încheia un contract de concesiune pe o perioada de 2 ani timp în care persoana dorește sa obțină avizele de construcție cu promisiunea ca îmi va cumpăra terenul?
Model contract montare panouri fotovoltaice
Bună seara! Ce contract ,cu cele mai mici riscuri, îmi recomandați sa închei ( eu proprietar de teren extravilan pasune), cu o persoana juridica care dorește sa monteze panouri fotovoltaice? Mulțumesc!
Bună! În urma cu ceva timp am fost detectat de aparatul radar la întrare intr o localitate.Agenta care m a oprit mi a cerut documentele, timp în care mi a spus ca am fost prins de aparatul radar cu 114 aproape 115km/h la limita de 70km/h ( atât era restricția înainte de a întra în localitate).Agentul care mi a completat procesul verbal mi a scris în pv ca am avut 107km/h la limita de 50km/h în localitate, ceea ce a însemnat suspendarea permisului pe 3 luni.Am făcut contestație la pv datorita faptului ca cei 2 agenți de politie mi au spus 2 viteze diferite.Intrebarea ar fi dk am șanse de câștig în instanta deoarece:
1. Mi s a transmis în prima faza o alta viteza de deplasare la o alta limita de viteza
2. Masina de politie stătea sub un stâlp de înaltă tensiune după un gard viu
3. În localitate radarul trebuie sa fie instalat la 500m, în afara localității la 2000m.

Aparatul radar de tip stationar nu poate fi amplasat in apropierea unei surse puternice de radiatii electromagnetice, adica un stalp de radio, televiziune, telefonie mobila sau, cel mai des, o instalatie electrica de inalta tensiune. Normele pentru proiectarea si amplasarea unei locuinte prevad pentru evitarea poluarii electromagnetice amplasarea locuintei la cel putin 200m de o retea electrica de inalta tensiune. Deci, aparatul radar trebuie sa fie cel putin la 200 m de instalatia electrica de inalta tensiune, in afara campului electromagnetic. Aparatul radar stationar are lungimea fasciculului de 400-500m. Daca acest fascicul este indreptat spre instalatia electrica de inalta tensiune in timpul masurarii ceea ce se poate determina foarte usor din fotografie, atunci distanta la care trebuie sa fie amplasat aparatul radar stationar creste pana la 400-500m functie de unghi.
Apelul se poate face tot referitor la cererea precedenta sau se poate invoca altceva? Multumesc!
Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii formulării cererii de reexaminare împotriva Încheierii nr. 26345/27.10.2020, ca neîntemeiată. Respinge plângerea împotriva încheierilor de carte funciară nr. 26345/27.10.2020 şi nr. 1943/26.01.2021, formulată de petenţii în contradictoriu cu intimatii ca neîntemeiată. Respinge cererea petenţilor de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Obligă petenţii să plătească intimaţilor suma de 1.000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocaţial. Cu drept apel în termen de 30 zile de la pronunţare, care se va depune la Judecătoria Caransebeş.

08.06.2021
Ora estimata: 13:00
Complet: C4 - CIVIL
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea asupra cauzei pentru data de 22 iunie 2021. În conformitate cu dispoziţiile art. 396 alin. (2) CPC stabileşte ca punerea soluţiei la dispoziţia părţilor să se facă prin mijlocirea grefei.
Document: Încheiere - Amânare iniţială
Bună! Mi a explodat frigiderul în bucătărie și a luat foc absolut totul, paguba câteva 100 de euro.Pot face ceva dk nu am garanție la frigider si nici asigurare de locuință?A mai pățit cineva asa ceva? Multumesc!