avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Dacă plătesc pensia alimentară ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Dacă plătesc pensia alimentară copilului care ...

Bună seara! Dacă plătesc pensia alimentară copilului care este la facultate mai sunt obligat sa-i pățesc pensia alimentară Dacă el este angajat? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 22:10, 18 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Pensia de intretinere trebuie achitata cata vreme subzista starea de nevoie.

Astfel, daca fiul sau fiica dvs.presteaza o activitate remunerata, acesta nu mai este in stare de nevoie.

Pe cale de consecinta, in sarcina dumneavoastra nu mai incumba obligatia de a plati pensia de intretinere.

Va puteti adresa instantei de judecata, in vederea sistarii pensiei de intretinere, invocand faptul ca , in prezent, fiica dvs./ fiul dvs. este incadrat in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Vasi71 Vasi71 Va rog sa ma ajutați dintr-o problema legata de pensia alimentara.Am divorțat in anul 2013 ,mi sa stabilit pensia alimentara 25% din venituri,fiul meu este ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie de intretinere pissix pissix Buna ziua, Am o fata de 23 de ani,care a urmat o facultate de stat fara a urma masteratul si careia ii platesc pensie intretinere,ea fiind incredintata ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 21 de ani ! xqzme xqzme Buna ziua , Sunt studenta anul II, la zi ( fara taxa ca si in anul I ) . Daca trec in anul 3 sau 4 la cu taxa mai primesc pensie alimentara ? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)