avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate ccucu

Activitate ccucu

Buna ziua.
La inceputul anului 2011 am circulat fara sa-mi dau seama fara rovinieta aprox 40 zile cu auto proprietare Persoana Fizica Autorizata.
intre timp PFA-ul l-am radiat.
Acum am inceput sa primesc PV de constatare a contraventie + instiintare plata pe aceasta firma radiata.
intrebarea este: ce se intampla daca nu platesc? firma nu mai exista...
Multumesc.
Răspuns la discuția Mai multe amenzi pentru rovinieta
Salut.
Sunt in aceiasi situatia - 2 luni fara rovinieta.
Ce s-a intamplat intre timp? cum ai rezolvat aceasta peoblema?
Multumesc.
Răspuns la discuția fara rovinieta 2 luni
Nu-mi vine sa cred..
Pentru un prejudiciu de 20 ron pot plati 60 amenzi *250ron = 15000ron ?
Buna ziua.
Am circulat 2 luni (ianuarie + februarie) fara rovinieta. am uitat efectiv de ea.
Trec zilnic printr-o camera video pe DN85 care verifica rovinieta.
Nu am primit inca nici o amenda.
Intrebarea mea este:
Primesc 1 singura amenda pentru perioada de 2 luni? primesc cate 1 amenda pe zi (adica vreo 59) ? sau primesc amenzi echivalent cu numarul de treceri prin raza camerei video?
Buna ziua.
Am avut un proces la tribunal unde mi s-a dat o condamnare de 3 ani cu suspendare. Nu am facut eu apel ci parchetul si la curtea de apel am luat o condamnare de 3 ani si sase luni cu executare.
Ce sanse credeti ca am la ICCJ ? Precizez ca prejudiciul initial era de 262000 ron iar acum este de43000 ron
.Multumesc
Divortul rezolva in vreun fel aceasta problema ?
Mentionez ca nu avem bunuri comune. Locuim in casa parintilor. Ar fi numai salariul meu (sot), Se poate executa acesta ?
Buna ziua.
Acum 5 ani sotia mea a facut un credit de nevoi personale si eu , in calitate de sot am semnat o hartie ca sunt de acord. N-am dus adeverinta de la servici sau altcava.
Sotia a facut creditul pentru o prietena (banii nu s-au folosit in familie) si probabil s-au platit doar 2 - 3 rate.
Saptamana trecuta m-am trezit cu o scrisoare pe numele meu cum ca as avea de plata aprox. 11000 euro.
Ce este de facut? Sunt bun de plata?